6
TOU
13.30
P14 (2009), P14 Kakkonen

LiPK - FC Raahe Raahe   0 - 9

Liminka, Liikuntapuisto TN

Otteluraportti: LiPK vs FC Raahe

LiPK vs FC Raahe 0-9 (0-4)

Kauden aloitusta jouduttiin hieman odottamaan kun kotiavaus OsPaa vastaan jouduttiin perumaan lumisateen takia. Odotus kuitenkin palkittiin kun Limingassa ottelu päästiin pelaamaan nätissä auringon paisteessa. Otteluun lähdettiin hieman rikkonaisella kokoonpanolla kun peräti kolme pelaaja oli loukkaantunut mutta onneksi vuotta nuorempien P13 joukkueesta saatiin apuja.

Ottelun alussa hieman näkyi jännitystä ja omaa peliä ei ihan alkumetreillä saatu vielä pyörimään. Alku meni tasaisissa merkeissä mutta kun maali tili saatiin noin 20 min kohdilla auki, niin peli saatiin hallintaan. Huuko iski hattutempun jo ensimmäiseen erään ja P13 joukkueesta lainalla ollut Jonne Kellolla pääsi sivaltamaan myös pallon viivan tuntumasta maalin. Ensimäiselle puoliajalle lukemissa (0-4).

Puoliajalla käytiin hieman läpi muutamia hienosäätöjä ja eteenkin keskikentän muoto saatiin toiselle puoliajalle kuntoon. Toinen puoliaika oli aivan yhtäpäätä ja maali verkkoa heiluteltiin oikein urakalla. Huuko viimeisteli jälleen 3 maalia, Mikael laittoi rankkarin sisään ja Jonne pääsi tekemään vielä toisen osuman ottelum loppuun. Ottelussa näkyi hienosti harjoiteltuja asioita, esim lukuisia hienoja murtautumisia puolustuslinjan taakse sekä joukkueena prässääminen ylhäältä. Palloa kierätettiin rauhallsesti ja omiin pelikavereihin luotettiin, tästä on hyvä jatkaa kohti kovempia koitoksia.

Maalit: Huuko Anttila (6) Jonne Kellolla (2) Mikael Karjalainen (rp)

Joukkueen sisäinen kiertopalkinto tänään Eelis Keränen.

54 Muiruri Elias | MV
7 Ilkko Theo
8 Mustonen Mira i
9 Halinen Aapo
15 Viitanen Tuomas
20 Kellola Jonne
22 Alila Emilia i
40 Anttila Huuko
41 Anttila Niklas
48 Karjalainen Mikael
49 Keränen Eelis
52 Luoto Aleksi
61 Tuukkanen Frans | C
62 Valkonen Sulo
76 Teräslahti Taavi
Tilastot
LiPK

0 - 9

(0-4)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5