FC Raahe Raahe - OHF  2 - 0

Raahe, Koivuluoto 2 TN

Kotivoitto OHF vastaan! Viiden ottelun voittoputki!

Kotivoitolla jatkui voittoputki viiden ottelun mittaiseksi

Kolmas perättäinen ottelu ilman maaleja omaan päähän, tiukka peli, jossa jännitystä riitti katsojille. Hyvän valmistautumisen ja latautuneen alkulämmittelyn jälkeen Koivuluodon kumirouheen päälle asteli itsevarma Joukkue isolla J:llä.

OHF tarjosi kovan vastuksen, ja he saivatkin useamman laadukkaan maalipaikan pelin kuluessa. Varsinkin toisen jakson alkuun OHF piti palloa hyökkäyspäässään. Tänään kuitenkin sekä hyökkäyspuoliskolla että puolustuspäässä koko FC Raahen joukkue puolusti tiukkana muotona ja vastustajan syöttölinjat saatiin tukittua.

Ensimmäisellä jaksolla Raahe vyörytti palloa lukuisiin vaarallisiin maalipaikkoihin muun muassa tiukan hyökkäyspään paineistuksen ja pallonriistojen myötä. Osumat kuitenkin antoivat odottaa itseään aina 50' peliminuutilla, kun Linnea V:n vapauttava murtava syöttö Alisalle johti läpiajoon, jonka päätteeksi Alisa viimeisteli viileästi 1-0 johtoasemaan. Seitsemän minuuttia myöhemmin OHF:n maalipotkun takaisinkierrätys topparilta blokattiin Sofian ja Alisan kovalla paineistamisella, jonka johdosta Sofian riiston jälkeen Alisa paukautti kuulan etuyläkulmaan 2-0 johtoon.

Vaikka OHF saikin osittain myötätuulen tuella pidettyä palloa enemmän toisella jaksolla, vaaralliset maalipaikat estettiin vahvalla joukkuepuolustamisella. Maalissa pelasi Hilda ja otti kauden toisen nollapelinsä!

Valmennuspäällikkö Ari Kylmälä palkitsi sponsori OP:n repulla vierasjoukkueen laidassa väkkärästi pelanneen Felicia Kunnarin ja kotijoukkueesta ketsuppipullon auki saaneen kahden maalin tehneen Alisa Soikkelin. Joukkueen kiertopalkinto päätyi vahvojen laitanousujen ansiosta Kiia Latomaalle ja himoittu Taistelija-kypärä nollapelin pelanneelle Hilda Kankaalalle.

Voiton myötä kevätkauden ensimmäinen kierros on ollut yhtä voittokulkua, jossa tiukkienkin pelien kulun on FC Raahe pystynyt jo viisi kertaa kääntämään itselleen. Sarjan kärkisija on siis ansaittu, ja samalla myös revanssihenki herätetty kaikille sarjan muille joukkueille. Toisesta kierroksesta onkin luvassa jännittävääkin jännittävämpi ajanjakso hyvässä lennossa olevalle joukkueelle, joukkueenjohdolle ja vanhemmille.

Tilastot

2 - 0

OHF
(0-0)
0'MaalivahtiKankaala Hilda
50'MaaliSoikkeli Alisa
50'MaalisyöttöVaittinen Linnea
57'MaaliSoikkeli Alisa
57'MaalisyöttöRiekki Sofia-Emilia
70'Vihreä korttiKankaala Hilda
70'Veikkaustähdet *Latomaa Kiia