LAFK-KKP - FC Raahe Raahe   0 - 10

Oulu, Laivakankaan TN A

Murskavoitto paahteisessa Kiimingissä

Onnistumisia laajalla rintamalla

Kesän ensimmäinen lämmin päivä - Laivakankaan paahteinen kumirouhe sai kyytiä FC Raahen laittaessa mansikkaa pussiin urakalla. Onnistumisia ja varmaa suorittamista jokaiselta pelaajalta laajalla rintamalla. Siinäpä resepti kolmanteen voittoon tämän kauden sarjapeleissä. Taktiikkataululta valittiin pelin teemoiksi 1) Kaksinkamppailut ja jokaisen tilanteen loppuun pelaaminen, 2) Pelitilanteen havainnointi ja ennakointi seuraavan ratkaisun tekemiseksi sekä 3) Tilanteenmuutoksien nopea reagointi.

Pelissä tuli onnistuneita suorituksia, ja mikä oli positiivista, niitä tuli varsinkin viimeisellä kolmanneksella. Juuri niitä asioita, joita on treenattu ja nostettu teemoiksi. Pallon kierrättäminen painottomalle puolelle, pallon pudottaminen alapuolen tuelle myös hyökkäyspäässä. Näistä teemoista saatiin rakennettua useampi maaliin johtanut syöttökombo. Maalinteon aloitti 7' peliminuutilla Enna, ja sen jälkeen maaleja tulikin urakalla. Puolustuspäähän tuli muutama vastahyökkäyksen yritys, mutta varsinaisiin laadukkaisiin maalintekopaikkoihin ei LAFK tänään päässyt. Pystysyötöt ja kaaripallot Hilda maalissa otti varmaakin varmemmin ottein. Puolustuksesta myös Pinja luuti varmoin ottein, keskikentällä Lotta rakensi peliä hallitusti puolelta toiselle ja hyökkäyspäässä Linneasta kuoriutui varsinainen maalitykki kolmella maalillaan. Mila hääri ottelussa tehokkaana ja hienosti kaikkia pelin kolmea teemaa suorittavana, saaden joukkueen kiertopalkinnon ottelusta. Ellen taisteli ja juoksi vastustajalta jalat alta ja ansaitsi Taistelijakypärän tänään. Ennen kaikkea jokaiselle tuli loistavia suorituksia, kannustus vaihtopenkillä oli ihailtavaa ja joukkueena pelaaminen tänään oli huippuluokkaa.

7' Enna (Jonna)

22' Mila (Lotta), pallon pelaaminen painottomalle puolelle pohjustuksena

24' Lotta (Julia), Milan vahva juoksu laidasta pohjustuksena

27' Julia (Lotta)

33' Linnea V (Sofia), Alisan vahva pystyjuoksu laidasta ja palautus alas tuelle (Sofia) pohjustuksena

34' Alisa (Linnea V)

43' Mila (Lotta)

51' Linnea (Alisa), Alisan tolppalaukaus pohjustuksena

55' Alisa (Ellen), Ellenin pitkä ja vahva kuljetus omalta puolustusalueelta hyökkäykseen saakka pohjustuksena

60' Linnea (Pinja)

Tilastot
LAFK-KKP

0 - 10

(0-6)
0'MaalivahtiKankaala Hilda
6'MaalisyöttöVirtanen Jonna
7'MaaliJuttula Enna
22'MaaliMattila Mila
22'MaalisyöttöNummilinna Lotta
24'MaaliNummilinna Lotta
24'MaalisyöttöVerkasalo Julia
27'MaaliVerkasalo Julia
27'MaalisyöttöNummilinna Lotta
33'MaaliVaittinen Linnea
33'MaalisyöttöRiekki Sofia-Emilia
34'MaaliSoikkeli Alisa
34'MaalisyöttöVaittinen Linnea
43'MaaliMattila Mila
43'MaalisyöttöNummilinna Lotta
51'MaaliVaittinen Linnea
51'MaalisyöttöSoikkeli Alisa
54'MaalisyöttöMauno Ellen
55'MaaliSoikkeli Alisa
59'MaalisyöttöKarjaluoto Pinja
60'MaaliVaittinen Linnea
70'Vihreä korttiMauno Ellen
70'Veikkaustähdet *Mattila Mila