23' #10 Paganus 1-0

Avauskokokoonpano
Sofia Kallela (MV), Helka Heikkinen (C), Helmi Alanen, Emilia Ervasti, Aino Haapakangas, Saara Huhtala, Mira Mustonen, Venla Niskakangas, Siiri Paganus, Martta Poukkula, Riina Yliniitty

Vaihdossa: Minja Jussila, Silja Kaurala, Henni Keränen, Petra Nieminen, Helmi Poukkula, Olivia Soikkeli

16.6 sunnuntai-iltana pelattiin vaihteeksi kotipeli ja vastassa tuttu ONS Oulusta. Pelistä oli ennakoitavissa tasainen kamppailu ja sellainen siitä muodostuikin. Meidän jo tutuksi tulleet nopeat tilanteenvaihdot toimi jälleen ja niiden avulla vaarallisia maalipaikkoja syntyi ajoittain ONSsin maalille. 23. min kohdalla Emilia Ervasti avaa pelin alakerrasta oivallisella syötöllä Helmi Alaselle, joka jatkaa pallon nopeasti pystyyn linjan taakse kirmanneelle Siiri Paganukselle ja Siirin tykitys kihahtaa ylänurkkaan niin, että verkko heiluu vieläkin tekonurmen illassa. Enempää maaleja ei puoliajalla nähty ja 1-0 johdosta tauolle.

Toinen puoliaika oli pitkälti samanlaista taistelua, mutta vaarallisemmat maalipaikat siunaantui jälleen kotijoukkueelle. Palloa ei kuitenkaan enää saatu tolppien väliin, joten loppunumerot 1-0 jäi voimaan kun 80 min oli täynnä. Puolustaminen oli koko pelin laadukasta ja tarkkaa, joten oma maali pysyi hienosti puhtaana ja Sofia Kallela maalilla sai ansaitun nollapelin plakkariin. Kiitokset ONSsille hyvästä ja reilusta matsista.

Taistelijan kinttaat
Siiri Paganus. Koko ajan hienoja juoksuja linjan taakse ja aiheutti lukuisia maalitilanteita vahvoilla nousuilla. Sai myös voittomaalin nimiinsä komealla laukauksella.

Kiertopalkinto
Henni Keränen. Hyvää taistelua keskikentällä ja monta hyvää voitettua kaksinkamppailua, sekä rauhallisia syöttöjä oikeilla hetkillä.

Paras pelaaja

Martta Poukkula. Varmaa peliä topparina ja loistavaa pelin avaamista, sekä 1v1 nousuja alakerrasta. (palkintoraadissa olivat Roy Viitanen ja Simo Lindholm) parhaan pelaajan palkinnot tarjosi Studio Pocahontas.

Tilastot

1 - 0

ONS/4
(1-0)
23'MaaliPaganus Siiri
23'MaalisyöttöAlanen Helmi