Pisteet jäivät TP-47:lle sunnuntain Tornion reissulla

Tulos
3-1 (1-1)

Maalit
7' #10 Kulju 1-0
13' #50 Niskakangas 1-1
62' #10 Kulju 2-1
63' #18 Rantamaa 3-1

Avauskokokoonpano
Aino Haapakangas (MV), Helka Heikkinen (C), Helmi Alanen, Emilia Ervasti, Saara Huhtala, Sofia Kallela, Kiia Kellola, Aada Lahti, Mira Mustonen, Venla Niskakangas, Siiri Paganus

Vaihdossa: Minja Jussila, Silja Kaurala, Henni Keränen, Helmi Poukkula, Martta Poukkula, Olivia Soikkeli, Riina Yliniitty
Silja Kaurala ja Riina Yliniitty eivät pelanneet ottelussa.

26.5 Puuluoto Tornio ja kauden kuudes peli.

Peli oli odotetusti hyvin tasainen alusta asti ja molemmat joukkueet saivat luotua puolittaisia maalipaikkoja. Maalinteon aloitti TP-47 kun aina vaarallinen Saara Kulju karkaa läpi ja viimeistelee varmasti kotijoukkueelle 1-0. Tästä ei kauaa pelikellossa aikaa kulunut, kun Mira Mustonen riistää pallon keskialueella ja pelaa upean syötön Tornion linjan taakse hyvän aloitteen tehneelle Venla Niskakankaalle ja Venla pistää Thierry Henrymäisen Jengan varmasti takanurkkaan. Muita maaleja ei ensimmäisellä puoliajalla nähty ja näin tauolle 1-1 numeroissa.

Tauon aikana innokas susi kävi myös kentän reunalla katselemassa jännittävää futista. Katsojien toimesta metsien kuningas saatiin hätisteltyä kauemmas Ainon maalilta ja näin Haapakangas uskalsi palata tolppien väliin😁

Toinen puoliaika alkoi myös tasaisesti Tornion hienoisessa hallinnassa. Hallinnasta huolimatta parhaat maalipaikat tuli kuitenkin meille, kun päästiin monta kertaa hyviin maalipaikkoihin nopeilla vastaiskuilla. Tornion hyvä maalivahti ja onnikin piti kuitenkin lukemat tasoissa. Kesken hyvän painostuksen Saara Kulju pääsee yllättäen iskemään toistamiseen ja pistää hienolla yksilösuorituksella Tornion uudelleen johtoon. Tästä vain minuutti ja numerot jo 3-1, joten tasaisen pelin voitto kääntyi tämän myötä kotijoukkueelle. Tiukka kehittävä kamppailu, joka olisi voinut kääntyä miten vain mutta tällä kertaa pisteitä ei mukaan lähtenyt.

Taistelijan kinttaat
Venla Niskakangas. Parantaa peliä koko ajan ja ensimmäinen sarjapelimaalikin on nyt nähty. Lisää on varmasti luvassa!

Kiertopalkinto
Henni Keränen. Keskikentän väkkärä, joka osaa lukea peliä hyvin ja oikea-aikaiset ratkaisut pallon kanssa edistää edistää usein oman joukkueen peliä.

Onnistuja
Helka Heikkinen. Hyvä työmäärä keskikentällä ja paljon hienoja riistoja, sekä oivallisia syöttöjä läpi ottelun.