11
TOU
11.30
T18 (2008), T18 Kakkonen

ONS/4 - FC Raahe Raahe   1 - 1

Oulu, Pateniemi 2 TN

Tasapeli ONSia vastaan

Ottelun kesto
2 x 40 min

Tulos
1-1 (0-1)


Maalit
23' #9 Lahti 0-1 (rp)
22' #78 Tiitto 1-1

Avauskokokoonpano
Aino Haapakangas (MV), Helka Heikkinen (C), Helmi Alanen, Emilia Ervasti, Sofia Kallela, Kiia Kellola, Aada Lahti, Venla Niskakangas, Siiri Paganus, Martta Poukkula, Riina Yliniitty

Vaihdossa: Minja Jussila, Silja Kaurala, Henni Keränen, Helmi Poukkula, Olivia Soikkeli

Oulussa varsin tuulisessa säässä pelattiin kauden neljäs sarjapeli. Ottelusta oli odotettavissa tasainen kamppailu ja sellainen siitä lopulta muodostuikin. Heti pelin alkupuolella avautui hyvä paikka iskeä pallo häkkiin, kun Venla Niskakangas käänsi pelin hienosti vasemmasta laidasta keskelle Helmi Alaselle, joka pisti hyvän pallon linjan taakse ja Siiri Paganus laukoi pallon maalivahdin torjunnan kautta ylärimaan. Reilun 20.min kohdalla aina sähäkkä kapteenimme Helka Heikkinen ohitti ONSin puolustajan boxissa ja puolustajalle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin vetää jalat alta ja pallo pilkulle. Aada Lahti asettui itseluottamusta uhkuen vetämään rankkaria ja iski pallon varmasti ohi hyvin ONSin maalilla pelanneen Ines Auerin. Puoliajalle siis 0-1 johdossa.

Toinen puoliaika oli pitkälti samaa keskialueen tasaista vääntöä ja välillä puolittaisia maalipaikkoja molemmilla maaleilla. Auer ja Haapakangas maaleilla saivat kuitenkin olla suhteellisen rauhassa ja osallistuivat peliin lähinnä jalalla pelaamalla.

62.min kohdalla ONS sai lopulta tasoitettua pelin kun hyvä laukaus 16 m rajalta painui riman alle ja tälle hyvälle laukaukselle Aino Haapakangas ei enää maalilla voinut mitään. Näin loppulukemat 1-1 ja varmaan molemmat joukkueet ajattelivat, että voitto olisi ollut otettavissa, mutta tasapeli kuitenkin oikeutettu tulos pelitapahtumiin nähden.

Taistelijan kinttaat
Sofia Kallela. Urakoi laitapuolustajana upeasti läpi ottelun ja avasi peliä hienosti vasemmasta laidasta niin hyvillä syötöillä, kuin upeilla omilla nousuillakin.

Kiertopalkinto
Aino Haapakangas. Maalilla varmaa peliä ja ohjasi äänekkäästi puolustuslinjaa. Osallistui jalalla aktiivisesti peliin ja hyviä avauksia läpi ottelun.

Onnistuja
Venla Niskakangas. Hyviä nousuja laidasta ja useita oivaltavia syöttöjä keskustaan, joiden ansiosta saatiin peliä siirrettyä painottomalle puolelle.

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5