Voitot odotuttaa, ONS/4 kotonaan vahvempi 5-0

Tulos
5-0 (3-0)

Maalit
25' #24 Annunen 1-0
28' #79 Roivainen 2-0
40+1' #27 Roivainen 3-0
45' #10 Parhiala 4-0
80+2' #25 Lamminpää 5-0

Avauskokokoonpano
Sofia Kallela (MV), Helka Heikkinen (C), Helmi Alanen, Emilia Ervasti, Aino Haapakangas, Silja Kaurala, Kiia Kellola, Aada Lahti, Venla Niskakangas, Siiri Paganus, Martta Poukkula

Vaihdossa: Saara Huhtala, Petra Nieminen, Olivia Soikkeli, Riina Yliniitty

Sunnuntai 8.9. klo 12 aloitettiin kauden seitsemäs ottelu ONS/4 vastaan.

Kuten aikaisemmin todettu nämä otteluparit ovat olleet hyvin tasaisia ja molemmat joukkueet tätä myös odottivat tältäkin peliltä. Ottelu lähtikin liikkeelle tasaisissa merkeissä, mutta hyvin pian ONS alkoi ottaa pelistä enemmän ja enemmän otetta. Meidän hyökkäykset kuivuivat kasaan syystä tai toisesta toinen toisensa perään. Ja kun näin käy, on vain ajan kysymys milloin vastustaja pääsee rokottamaan maalilla. Näin kävi nytkin. 1-0 maali sisään suoraan vapaapotkusta, 2-0 kaarelta kova potku sisään ja 3-0 maali loikki sisään kulman jälkitilanteesta. Tauolle siis 3-0 lukemissa.

Ensimmäinen puoliaika kirjattiin kaikilta osin ONSille, mutta tämä ei missään nimessä lannistanut meitä. Nippu kasaan ja takaisin hommiin.

Toinen puoliaika alkoi kuitenkin tylyissä merkeissä, kun ONSin Parhiala pujotteli pallon kanssa laidasta boksille kaaren tuntumaan, ja täräytti kotijoukkueen 4-0 johtoon. Tämä oli viimeinen niitti ja seuraavat 25 minuuttia mentiin täysin meidän komennossa useine maalipaikkoineen ja laukauksineen. Pelin kuvassa tapahtui rauhoittumista ja pallo ei enää polttanut jalassa alkuottelun malliin. Maali jäi kuitenkin saavuttamatta ja pelin ote pikkuisen karkasi loppua kohti. ONSin Auer pelasi jälleen hienon ottelun kuten 1½ viikoa sitten Raahessa. Loppuun vielä ONS koristeli voittonsa 5-0 lukemiin ja peli selvä.

ONS/4:lle kiitokset otteluista kaudella 2024! Hienoja pelejä ovat olleet. Ensi viikolla jatketaan sitten kotona kun vastaan tulee FC Ylivieska.
Vaikeaa tämä maalinteko.

Taistelijan kinttaat
Venla Niskakangas. Ensimmäiset täydet minuutit. Työtä vasemmalla keskikentällä jälleen asenteella, josta ei voi kuin palkita Taistelijan kinttailla.