T14 (2010), Harjoituspelit 2024

GBK - FC Raahe   8 - 2

Kipparihalli Kokkola

Otteluraportti 27.1.2024 vs GBK T14

Joukkue pelasi talvikauden toisen harjoituspelinsä Kokkolan Kipparihallissa 27.1.2024 myöhäisenä iltapelinä klo 20.00 alkaen. Matkalla joukkue ruokaili yhdessä Kalajoen ABC:llä. GBK otti hienosti joukkueen vastaan ja järjesti laadukkaan harjoituspeli-tapahtuman. Mukava kohdata joukkue ja joukkueenjohto, joka hienosti huomioi vierasjoukkueen!

Ottelu oli FC Raahelle edistysaskel edelliseen peliin verrattaessa. GBK paineisti kovaa ylhäältä ja pelin rakentaminen oli ajoittain haastavaa. Siitä huolimatta pelaajat pelasivat omalla hyvällä tasollaan ja pelasivat pelitavan mukaisesti, löytäen myös pelin keskustasta syöttölinjoja. Maalivahti- ja puolustuspeli olivat jälleen vahvuutemme. Lisäksi erityismaininta pelissä onnistuineille laitanousuille ja murtaville syöttöyrityksille peliä edistäviin suuntiin eteenpäin.

GBK hallitsi palloa selkeästi, 59% prosentin pallonhallinnalla. Ensimmäinen puoliaika päättyi tilanteeseen 2-0 GBK:lle. Toisella puoliajalla GBK löi enemmän tulta pesään ja löysi hyökkäyspäässä hienosti laukaisupaikkoja. Myös FC Raahe pääsi maalipaikoille muutaman kerran. Joukkueen ensimmäinen maali tuli Aneten väkevän laitanousun ansiosta ja hienosta keskityksestä, joka päätyi Alisalle parhaalle maalintekosektorille. Vuoren varma viimeistely Alisalta ja kavennus. Toinen maali, lukemiin 8-2 ottelun päättänyt suoritus, oli Aadan hankkiman rangaistuspotku ja oikeaan yläkulmaan viimeistely.

Kiitos GBK:lle harjoituspelin järjestämisestä ja tsemppiä kevään treeneihin sekä sarjaan valmistautumiseen!