FC Raahe Raahe - HK  1 - 5

Raahe, Koivuluoto 2 TN

Otteluraportti 21.5.2024 vs Haapajärven Kiilat

FC Raahe T14 vs Haapajärven Kiilat 21.5.2024

Kauden sarja-avaukseen saapui Koivuluodon tekonurmelle Haapajärven Kiilat. Kioskin antimista ja auringonpaisteen lämmöstä nauttimaan oli saapunut 78 katsojaa.

Kiilojen vahva joukkue peliä edistävillä ja nopeasti hyökkäyssuuntaan etenevin ratkaisuin hallitsi peliä, ja sai lukuisia maalintekopaikkoja. FCR maalissa Jonna pelasi hienon ottelun pelastaen useamman läpiajon ja ottamalla muutaman todella makean torjunnan. FC Raahen pelimuodon mukainen peli ja joukkueena puolustaminen sekä hyökkääminen oli kokonaisuutena sarjakautta ajatellen lupaava, sillä myös FCR pystyi rakentamaan useamman maalintekopaikan erityisesti laitojen kautta pelaamalla. Pelaajilla oli alusta alkaen hyvä tsemppi ja pelin loppuun saakka kova asenne ja omaan peliin luottava asenne.

Pelin loppumetreillä Emmi ja Sofia saivat hankittua joukkueelle kulmapotkun. Kulmapotkun antoi Hilda boksin rajalle josta Venla T jatkoi maalin edustalle ensimmäisellä kosketuksella ja maalin edustalta Lotta S sijoitti varmasti pallon maaliin kaventaen pelin 1-5 lopputuloksen lukemiin. FCR:llä pelasi ensimmäistä sarjapeliään kolme pelaajaa.

Valmennuspäällikkö Ari Kylmälä palkitsi molempien joukkueiden parhaat pelaajat, ja palkinnot menivät kotijoukkueelta ensimmäistä sarjapeliään maalissa torjuneelle Jonnalle ja vierasjoukkueelta keskikenttää hallinneelle Noora Törmäselle. Joukkueen kiertopalkinto siirtyi varmoja puolustusotteita esittäneelle Venla T:lle ja himoittu Taistelija-kypärä vahvasti laidassa pelanneelle Aadalle.

Kiitoksia Haapajärvelle hyvästä urheiluhengestä ja hienosta peliesityksestä sarjan kärkipaikan pitämistä vahvistaen! Erityiskiitos myös reippaille pallotytöille FC Raahen T10 (2014-2015) joukkueesta!

Sarja jatkuu jo perjantaina 24.5.2024 vierasottelulla Pedersöressä.

Tilastot

1 - 5

HK
(0-3)
0'MaalivahtiVirtanen Jonna
8'MaaliHyvärinen Julia
17'MaaliHyvärinen Julia
20'MaaliHyvärinen Julia
65'MaaliHyvärinen Julia
72'MaaliTörmänen Noora
79'MaaliSalmela Lotta
79'MaalisyöttöTörmälä Venla
80'Vihreä korttiKivelä Aada
80'Veikkaustähdet *Virtanen Jonna
80'Veikkaustähdet *Törmälä Venla