Lapsi-vanhempi - futiskouluun ilmoittautuminen on alkanut
Julkaistu: 21.09.2018 00.00

Lapsi-vanhempi - futiskouluun ilmoittautuminen on alkanut


Ilmoittautuminen FC Raahen Lapsi-vanhempi - jalkapallokouluun on alkanut. Seura käynnistää 14. lokakuuta Arina Areenalla futiskoulun 2007-2013-syntyneille tytöille ja pojille ja sen avulla pelaajat ja vanhemmat pääsevät tutustumaan jalkapallon harjoitteluun ja pelaamiseen.

Ilmainen jalkapallokoulu kokoontuu kaksi kertaa, ja niissä pelaajan huoltaja osallistuu harjoituksiin apuohjaajana vastuuvalmentajien apuna. Vanhemmat perehdytetään ohjaamiseen vastuuvalmentajan suunnitteleman harjoituksen aikana.

Tavoitteena on synnyttää jalkapallokoulun avulla sen osallistujista kolme nappulaliigajoukkuetta ikäluokissa 2007-2013 ja löytää niille ohjaajatiimit vanhempien joukosta.

Uudet pelaajat jatkavat halutessaan harjoittelua jalkapallokoulun jälkeen marras-huhtikuussa Arina Areenalla ja pelaavat joko matalan kynnyksen joukkueissa tai piirisarjajoukkueissa. Eniten harjoitelleilla on mahdollisuus päästä pelaamaan piirisarjan kilpajoukkueissa.

Futiskoulu on tarkoitettu niille 2007-2013-syntyneille, jotka ovat aloittelijoita, tauolla tai jotka eivät ole mukana FC Raahen 2007-2013-syntyneiden harjoitusryhmissä. Nykyisissä seuran joukkueissa harjoittelevat pelaajat jatkavat osallistumista nykyisissä ryhmissään.

Vanhemilla ja pelaajilla ei ole velvoitetta jatkaa mukana toiminnassa jalkapallokoulun jälkeen, sillä futiskoulu on ilmainen tutustumistapahtuma. Kiinnostuneilla huoltajilla on mahdollisuus tutustua ja osallistua valmentajakoulutukseen 2.- 4.marraskuuta, kun FC Raahe järjestää niin kokeneille kuin aloittelevillekin valmentajille valmentajakoulutusta Raahessa Tiiranlinnassa ja Arina Areenalla.

Ilmainen 2007-2013-ikäluokan jalkapallokoulu järjestetään kaksi kertaa: sunnuntaisin 14. ja 21.lokakuuta klo 11.30-13 Arina Areenalla. Varusteina ovat lenkkikengät, nappulat jos on , urheiluvaatteet, vesipullo ja oma pallo koko 4 2007-syntyneillä ja oma pallo koko 3 2006-syntyneillä ja nuoremmilla.

Jalkapallokoulun ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan ilmoittaudutaan 7.lokakuuta mennessä osoitteessa www.fcraahe.fi etusivulla olevan lomakkeen avulla painikkeesta Nappulaliiga/Futisliiga - ilmoittautuminen.

Seuran uusimmat

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5