Pelaajamäärä ylitti 500
Julkaistu: 27.09.2018 00.00

Pelaajamäärä ylitti 500

FC Raahen lisenssipelaajien määrä on ylittänyt 500 rajapyykin, kun joukko uusia tyttöpelaajia aloitti jalkapalloharrastuksen tällä viikolla.

Kasvava vapaaehtoisten ohjaajien ja taustajoukkojen määrä mahdollistaa juniorimäärän kasvun. Tänä vuonna uusia vanhempia on lähtenyt mukaan valmennustoimintaan 12 ja ohjaajia on nyt kaikkiaan 63. Jokainen vapaaehtoinen valmentaja mahdollistaa noin kymmenelle nuorelle jalkapalloharrastuksen.

Valmennuksen laadun varmistamiseksi FC Raahe kouluttaa lisää uusia ohjaajia ensi marraskuussa. Lasten maalivahti- ja fysiikkavalmennusta painottavaan D-koulutukseen on ilmoittautunut 9 uutta ohjaajaa ja taktisia asioita painottavaan C-valmentajakoulutukseen on osallistumassa 6 valmentajaa .

Jatkuvan koulutuksen avulla seurassa halutaan kehittää valmentajien harjoitusten suunnittelua ja koutsausta, jotta pelaajille pystytään tarjoamaan monipuolista ja yksilökeskeistä valmennusta. Tavoitteena on saada joka ikäluokkaan kilpa- ja haastejoukkueiden lisäksi matalan kynnyksen kaupunkisarjajoukkue.

FC Raahen harjoituksissa käy pelaajia yhä laajemmalta alueelta, muunmuassa Siikajoelta 43 junioria. Ulkomaalaistaustaisista lapsista ja nuorista 31 on löytänyt jalkapallojoukkueesta harrastuksen.

Pelaajamäärän kasvu näkyy myös Arina Areenan vakiovuorojen määrissä marras-huhtikuussa. Ensi talvena hallivuoroja on jäämässä arkipäivinä yhä vähemmän FC Raahen ja PattUn vakiovuorojen jälkeen. sillä vapaita vuoroja on varattavissa maanantaista perjantaihin vain yksi viikkotunti yritysten ja satunnaisten harrasteryhmien käyttöön kello 17-21 välisenä aikana,

Futisvuoroille mahtuu vielä lisää pelaajia ja uusille 2007-2013-syntyneille järjestetään ilmainen Lapsi-vanhempi - jalkapallokoulu 14. lokakuuta alkaen Arina Areenalla. Matalan kynnyksen peli-ilta on tarjolla myös aloittaville 2001-2006-syntyneille tytöille ja pojille torstaisin klo 18.30 lokakuussa tekonurmella ja marraskuusta alkaen Arina Areenalla. Näihin molempiin pelaajat ilmoitetaan lomakkeella FC Raahen sivustolta osoitteessa www.fcraahe.fi

Seuran uusimmat

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5