Yhdeksän valmentajaa läpäisi C-näytön
Julkaistu: 31.03.2019 00.00

Yhdeksän valmentajaa läpäisi C-näytön

FC Raahe sai päätökseen marraskuussa 2018 alkaneen C-valmentajakoulutuksen, kun Palloliiton kouluttaja Jouko Nurkkala otti vastaan valmentajakoulutuksen C-näyttöjä viikonloppuna. Hyväksyttyjen näyttöjen myötä FC Raahen pelaajat saivat yhdeksän uutta C-tason valmentajaa, joilla on nyt valmius hakeutua UEFA B-koulutukseen.

Hyväksytyn C-näytön antoivat Mikko Bergström, Juho Ilkko, Mika Koivisto, Pasi Kokko, Toni Lauri, Harri Nissinen, Marko Pyy, Petteri Tähjä ja Kaj Valkonen. Nyt FC Raahessa on C-tason valmentaja käytettävissä kaikilla 2011-syntyneillä tytöillä ja 2009-syntyneillä pojilla ja kaikilla heitä vanhemmilla pelaajilla.

Valmentajakoulutukset jatkuvat Raahessa 12.-13.lokakuuta, kun Jouko Nurkkala vetää Jalkapallotekniikat -osion. Tämän osion käytyään ohjaaja tietää,miten eri potkutekniikat opetetaan. Tekniikkaosiota suositellaan kaikille - olipa kyseessä sitten vasta-alkaja tai UEFA B:n suorittanut valmentaja.

Tämän jälkeen 8.-10.marraskuuta järjestetään Raahessa uusi-D-tason ikäluokkakoulutus. Palloliiton uudistetussa koulutusjärjestelmässä valmentaja voi hakeutua UEFA C:lle Starttiosion, Tekniikkaosion ja Ikävaiheosion suorituksen jälkeen. .

Seuran uusimmat

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5