FC Raahen kesäkausi alkaa toukokuussa
Julkaistu: 18.04.2019 00.00

FC Raahen kesäkausi alkaa toukokuussa

Raahelaisen jalkapallon kesäkausi alkaa toukokuussa. Tilaa löytyy uusille, aloittaville pelaajille kaikissa 2002-2014 -syntyneiden ikäluokissa. Tyttöjen ja poikien ilmoittautuminen tapahtuu verkossa www.fcraahe.fi kohdasta "Uudet pelaajat Nappulaliiga/Futisliiga ilmoittautuminen".

Aloittavat 2002-2007-syntyneet pallottelevat Futisliigassa ja 2008-2014-syntyneet kamppailevat perinteisessä Nappulaliigassa. Uusille harrastajille on ikäluokittain omia ryhmiä.

Tänä keväänä uusia pelaajia on tullut toimintaan mukaan aloitustapahtumien kautta 77, ja huhtikuussa Futisstartin väliin jättäneet voivat ilmoittautua suoraan matalan kynnyksen harjoituksiin. Huhtikuun loppuun asti treenataan pääasiassa Arina Areenalla ja toukokuun alusta suurin osa ikäluokista siirtyy harjoittelemaan tekonurmelle ja Pitkäkariin. Kenttäpulan vuoksi osa joukkueista harjoittelee toukokuussakin Arina Areenalla, kunnes luonnonnurmilta poistuu käyttökiellot.

Ikäluokkien 2002-2014 matalan kynnyksen harjoitusajat ja yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.fcraahe.fi. Kotisivulta löytyy sekä huhtikuun Arina Areenan harjoitusajat että alustavat touko-syyskuun kesävuorojen ajat tekonurrmelta. Touko-syyskuun ajalta Nappulaliigan ja Futisliigan toimintamaksu on 100 euroa ja se maksetaan 20.5. mennessä. Maksu sisältää lisenssin, vakuutukset, valmennuksen, kaupunkisarjan ottelut ja tuomarimaksut. Sisaralennuksien avulla usean lapsen harrastamiseen saa alennusta.

Paljon harjoitelleilla on mahdollisuus päästä harjoittelemaan seuran kilpajoukkueisiin ja myös pelaamaan Pohjois-Suomen piirin sarjoihin.

Raahessa jalkapallon suosio on kasvussa sekä pelaajien että vanhempien keskuudessa. Viime vuonna FC Raahen lisenssipelaajien määrä nousi 537:ään ja ohjaajien määrä kasvoi 81:een. Jokaisesta ikäluokasta löytyy D-tasolle koulutettu valmentaja ja kaikissa yli 10-vuotiaiden ikäluokissa koutsaa vähintään Palloliiton C-tasolle kouluttama valmentaja.


Seuran uusimmat

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5