Junioreiden viikkokatsaus 13.5. - 19.5.2019
Julkaistu: 19.05.2019 00.00

B-poikien kakkosessa FC Raahen B-juniorit hävisivät sunnuntaina Raahessa vierailleelle OTP:lle loppuminuuttien maaleilla 0-2 (0-0). Samassa sarjassa FC Raahen 04-juniorit hävisivät lauantaina Tervareille 9-1 (4-0). Raahelaisten ainokaisen teki Veeti Routaniemi.

B-tyttöjen kakkosessa FC Raahen 03/04-tytöt avasivat kauden sunnuntaina kotikentällä. Pihla Raitanen maalasi FC Raahelle yhden. Vastassa ollut HauPa latoi hieman enemmän maaleja ja voitti 1-18 (1-8)

P14 mestaruussarjassa FC Raahen P05-pojat nousivat lauantaina kotiottelussa tappioasemasta 3-2 (1-2) voittoon. Koivuluodon tekonurmella vastassa oli TP-47. Voittomaalin neljä minuuttia ennen loppua teki Eetu Olsen.

P06-junioreiden ykkösessä FC Raahe 06 punainen jatkoi voittojen tiellä, kun lauantaina KePS kaatui kotikentällä 3-1 (0-0). Ikäluokan kakkosessa FC Raahe 06 valkoinen otti kauden avausvoiton, kun OLS 06 pohjoinen hävisi sunnuntaina Raahessa 2-1 (0-0).

P07-junioreissa FC Raahen 07 valkoinen matkasi lauantaina Kuusamoon. Lohkoa hallitseva PaKa karkasi toisella jaksolla ottaen 8-0 (1-0) voiton.

T08/09-piirisarjaturnauksessa FC Raahen 09 tytöt saivat maalitilin auki kahdessa ottelussa, mutta voitot jäivät vielä ottamatta. OHF/09:lle FC Raahe hävisi 1-3, Ajax 08/09:lle 1-4 ja ONS 08 valkoiselle 0-13.

Miesten kolmosessa FC Raahen B-junioreista Vertti Kontinaho pelasi täydet minuutit AS Moonin kaadettua SoPan 8-1 (2-1). Riku Lind pelasi ottelun alusta 81 minuuttia ja Joonas Hämäläinen vaihdettiin kentälle 65 minuutin kohdalla. Maalintekoon oli paikat kaikilla kolmella, mutta ainoaksi onnistujaksi jäi Hämäläinen, joka teki AS Moonin kuudennen maalin.

Lauantain Futsal Gaalassa Tampereelle FC Raahessa juniorina pelannut Aleksi Kylmälä palkittiin futsal-liigan vuoden tulokkaana. Futsal-maajoukkueeseen asti nousseen Kylmälän palkinnon arvoa nostaa se, että valinta oli liigapelaajien äänestyksen tulos.

Viikonloppuna FC Raahen junioreista Ylivieska Cupissa pelasivat P08 yhdellä joukkueella ja T10/11 kolmella joukkueella. P08:ien saldo alkulohkossa oli kaksi voittoa, tasapeli ja tappio. Tuloksilla P08 jäi lohkossaan kolmanneksi. Sijoitusotteluista P08:lle tuli kaksi tappiota ja joukkueen loppusijoitus oli yhdeksäs.

T110/11 sarjassa FC Raahe punainen oli myös yhdeksäs voitettuaan alkulohkossa yhden ottelun ja pelattuaan yhden tasan. SIjoitusotteluissa vastustajat ottivat voitot. FC Raahen valkoinen voitti yhden ottelun ja pelasi kaksi tasan. FC Raahen mustan saldo oli lähes identtinen, mutta yhden voiton lisäksi musta pelasi kolme ottelua tasan. Loppusijoituksissa valkoinen oli 11:sta ja musta 12:sta.