Junioreiden viikkokatsaus 10.6. - 16.6.2019
Julkaistu: 16.06.2019 00.00

B-poikien kakkosessa nähtiin tekonurmella torstaina harvinainen paikallspeli, jossa FC Raahen B-pojat voittivat FC Raahe P04-juniorit 0-4 (0-1). Pohjoisen B-poikien kakkosesta 1-divarin karsintaan eteni Tervarit U17.

B-tyttöjen kakkosessa FC Raahe 03/04:n kevätkierros päättyi lauantaina kotikentällä kärsittyyn 0-4 (0-0) tappioon OHF 03/04:lle.

P05:ten mestaruussarjassa FC Raahen lauantainen vierailu Kemissä ei tuottanut maaleja ja KePS/punainen otti sarjapisteet 5-0 (3-0) voitolla.

P04-05-junioreiden harrastesarjassa FC Raahe matkasi lauantaina Suomussalmelle, jossa tuloksena oli kolme tappiota.

P06:ten ykkösessä FC Raahen mahdollisuudet nousta mestaruusarjaan katosivat, kun OsPa haki lauantaina Raahesta pisteet 1-3 (1-2) voitolla. Ikäluokan kakkosessakin voittoa juhlivat vieraat, kun AC Kajaani voitti sunnuntaina tekonurmella 3-8 (1-3).

P07:jen mestaruussarjassa RoPS/sininen karkasi toisella jaksolla omille teille ja voitti lauantaina FC Raahen 1-9 (1-1). Ikäluokan kakkosessa MeLu/ToJK YJ huolehti sunnuntaina maalinteosta ja haki Raahesta 0-5 (0-2) voiton.

P09-junioreissa FC Raahen pelaajat pelasivat sunnuntaina ensimmäisen piirisarjaturnauksensa Suomussalmella. Tason 2-turnauksessa KaPa sininen voitti raahelaiset 3-1, KaPa valkoisen kanssa tulos oli 2-2 ja SuPSin FC Raahe voitti 3-2.

P10-junioritkin pääsivät pelaamaan ensimmäiset piirsarjapelinsä Rovaniemellä pelatussa EP-tason turnauksessa. Saldona oli kaksi selvempää tappiota (FC SCJ 3-10 ja KajHa 1-10) ja tasaisemmat tappiopelit (RoPS/sininen 4-5 ja RoPS/valkoinen 1-5).

T10- ja T11-tytöt pelasivat viikonloppuna Kesäpudas-turnauksessa. T11-tytöt voittivat kaksi ottelua ja pelasivat yhden tasan. T10-tyttöjen saldo oli voitto ja kaksi tappiota.

FC Raahen B-junioreista AS Moonin mukana miesten kolmosessa HauPaa vastaan keskiviikkona pelasivat täydet minuutit kellottanut Vertti Kontinaho. Avauksessa ollut Joonas Hämäläinen tuli vaihtoon 73 minuutilla. Vaihdosta kentälle tulivat Riku Lind (77 min) ja Adeli Ramini (85 min). Samuel Erkkilälle ei minuutteja tällä kertaa irronnut.