Junioreiden viikkokatsaus 22.7. - 28.7.2019
Julkaistu: 29.07.2019 00.00

Junioreiden viikkokatsaus 22.-28.7.2019

FC Raahen juniorijoukkueista syyskierroksen piirisarjoissa käynnistivät P04- ja P05-juniorit mestaruussarjan otteluilla sekä T09-juniorit piirsarjaturnauksella Oulussa.

P05-juniorit hävisivät tiistaina Oulussa Tervareille 7-1 (4-1). FC Raahen ainokaisen teki Eetu Olsen.

P04-juniorit pelasivat sunnuntaina Pattasten nurmella niin ikään Tervareita vastaan. Oululaiset menivät 0-3 johtoon, kun FC Raahe aloitti kirin. FC Raahe nousikin tasoihin viisi minuuttia ennen loppua, mutta Tervarit käänsi ottelun lopulta 3-4 (0-3) voitoksi tekemällä voittomaalin minuutin ennen täyttä aikaa. FC Raahesta maaleja tekivät Eetu Olsen, Jaakko Kauppila ja Akseli Saarela.

FC Raahen T09-juniorit hävisivät lauantaina Oulussa LiKi/Pallokarhut 08/09:lle 0-3, FC Wimmalle 0-6 ja ONS 09 valkoiselle 1-3.

AS Moon haki lauantaina 3-5(2-1) voiton Sodankylän Pallolta. Miesten III-divisioonan ottelussa täydet minuutit kirjasivat FC Raahen B-junioreista Samuel Erkkilä ja Joonas Hämäläinen.