Junioreiden viikkokatsaus 5.-11.8.2019
Julkaistu: 11.08.2019 00.00

FC Raahen B-juniorit avasivat lauantaina syyskauden kolmosessa 2-2 (0-1) tuloksella Tervarit-j U17/2:n vierailtua Raahessa. Kahden maalin takaa tasapeliin joukkueen nostivat maaleillaan Juho Kytöaho ja Tomi Pajala.

FC Raahen 03/04-tyttöjen kausi jatkui B-tyttöjen kakkosessa tiistaina. OBC oli Oulussa parempi ja voitti selvästi 13-0 (6-0).

FC Raahen P04-juniorit jatkoivat lauantain kotiottelussa tiukkojen maalin erolla päättyvien mestaruussarjaotteluiden pelaamista. Tällä kertaa viime hetken maalista vastasi FC Raahen Veeti Routaniemi ja raahelaiset ottivat FC SCJ/RoPS YJ:stä 5-4(2-2) voiton.

P05-junioreiden mestaruussarjassa FC Raahe vieraili Rovaniemellä. Matias Palosaaren maali ei riittänyt, kun RoPS/FC SCJ YJ otti ottelusta 3-1 (2-1) voiton.

P06-juniorit voittivat ykkösessä keskiviikon kotiottelussa OPS:n 3-0 (0-0). Kakkosessa OsPa 06/07 haki Raahesta 1-7 (1-3) vierasvoiton. Viikonloppuna molemmat joukkueet pelasivat Oulussa Terwaturnauksessa. Tuloksena oli punaisen yksi tasapeli ja yksi rankkarikisatappio sekä kaksi tappiota. Valkoiselle saldo näytti turnauksen jälkeen vain tappioita. Turnaus olisi päättynyt joukkueiden keskinäiseen peliin, joka jäi perinteiseen tapaan pelaamatta.

P07-juniorit aloittivat ykkösen ottelut OLS 07 Ruotsia vastaan. FC Raahe nousi toisella jaksolla tappioasemasta johtoon, mutta oululaisten viime minuuttien maalit veivät pisteet vieraille 4-5 (2-3).

Terwaturnauksessa pelasivat myös FC Raahen P10-juniorit kahdella joukkueella. Punaiset voittivat alkulohkossa kaksi ottelua, yksi päättyi tasan ja kaksi tappioon. Valkoisten alkulohkopelit tuottivat kolme voittoa ja kaksi tappiota. Molemmat joukkueet hävisivät sijoitusottelunsa. Valkoiset olivat lopulta 11:sia ja punaiset 15:sia 24 joukkueen ikäluokassa.