Pienryhmäharjoittelu alkaa 14.5. alkaen
10.5.2020 17:43 Uutiset / Pääsivusto

Vihdoinkin takaisin kentille!

FC Raahe käynnistää Palloliiton ja Aluehallintoviranomaisen ohjeistuksiin perustuvan pienryhmäharjoittelun ikäluokissa 2012 ja vanhemmat. Pienryhmäharjoittelua koskee useita eri rajoituksia, joista on infottu joukkueenjohtajia. Ohjeistus koskee aikaväliä 14.5.-31.5.2020 ja voi päivittyä ajanjakson aikana. Ohjeistuksen sisältyy mm. ryhmäkoon rajoittaminen kymmeneen (10) henkilöön joista yksi on valmentaja tai ohjaaja.

Palloliiton ohjeistus pienryhmäharjoitteluun

Ohjeistuksen pääkohdat ovat alla, joukkueenjohtajat ja valmentajat ohjeistavat kulloinkin voimassaolevat yksityiskohdat suoraan pelaajille joukkueen yhteisiä tiedotuskanavia käyttäen.

Seuratoimintaan ei pidä osallistua, jos vanhempi tai lapsi kokee tartuntariskin itselleen tai perheelle liian suureksi.

Seuran harjoituksiin ei saa osallistua, jos henkilöllä on hengitystieinfektio-, flunssa-, nuha- tai muita koronaan tyypillisiä oireita.

Tietoa seuratoiminnassa mahdollisesti tapahtuvista koronatartunnoista seurataan yhdessä THL:n kanssa.

Paluu harjoitteluun mahdollisen infektion jälkeen; Huomioidaan taudinkuvan pitkä ja muuttuva luonne ja toimitaan terveydenhuollon ohjeistuksen mukaan

Jos epäilet covid-19-tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaan: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset...

Noudata valtioneuvoston liikkumis- ja kokousrajoituksia (https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta) sekä THL:n ohjeistuksia (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19).

Jalkapalloa ei tule harjoitella, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu COVID 19 -viruksen kannalta johonkin riskiryhmään.

Harjoituksissa pyritään välttämään osioita, joissa pelaajat joutuvat lähikontaktiin. Henkilöiden väliset etäisyydet säilyvät vähintään kahdessa (2) metrissä koko tapahtuman ajan.

Pienryhmäharjoituksia järjestetään vain niille pelaajille, jotka pystyvät noudattamaan etäisyyssääntöä ja muita terveyden kannalta tärkeitä ohjeita koko tapahtuman ajan. Valmentajalla, toimihenkilöillä ja kenttähenkilökunnalla on oikeus poistaa sääntöjä rikkova henkilö kentältä.

Mikäli oma juomapullo on mukana, siitä ei saa juoda kukaan muu henkilö. Juomapullot asetellaan kentän reunalle säilyttäen kahden metrin turvaväli.

Sylkemistä kentällä tulee välttää.

Jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski / aivasta hihaasi tai paitasi sisään.


   
Lisää uutisia
FC Raahe
«  Tammikuu   »
Kategoriat