Koronatiedote 25.8.2020
Julkaistu: 25.08.2020 00.00

Koronatiedote 25.8.2020

Raahessa vallitsevan muuttuneen koronatilanteen vuoksi, muistutetaan voimassaolevat käytännöt ja viranomaisohjeet seuran jäsenistölle:

Tämä ohje on käytävä läpi etukäteen koko joukkueen kanssa sekä huolehdittava, että lasten ja nuorten perheet saavat tiedon tästä ohjeesta ennen harjoituksen tai pelitapahtuman alkamista.

Tässä ohjeessa toiminnalla tarkoitetaan harjoittelua, pelaamista, valmentamista, ohjaamista sekä muuta seuran tai joukkueen yhteiseen fyysisesti samassa paikassa tapahtuvaa osallistumista, ja se koskee niin pelaajia, vanhempia kuin toimihenkilöitä.

Toimintaan ei tule osallistua mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu COVID19 -viruksen kannalta johonkin riskiryhmään.

Jos henkilö on sairastunut, altistunut ja on saanut ohjeet karanteenista tai odottaa terveysviranomaisen yhteydenottoa, toimintaan ei tule osallistua ennen kuin siihen on viranomaiselta saatu lupa.

Lieväoireisena ei myöskään saa tulla toimintaa seuraamaan pelaajien tai yleisön joukkoon.

Seuran tai joukkueen järjestämään toimintaan ei pidä ketään pakottaa tai painostaa. Valinnan tulee aina olla yksilön itsensä tai yksilöiden itsensä tekemä. Poisjääntiä ei tarvitse perustella.

Pidetään huolta hyvästä käsi-, yskimis- ja varustehygieniasta.

Mikäli oma juomapullo on mukana, siitä ei saa juoda kukaan muu henkilö. Juomapulloista ei saa roiskia vettä toisten päälle.

Jos epäilet altistumista tai tartuntaa, toimi viranomaisohjeiden mukaan:

https://thl.fi/fi/

http://www.ras.fi/

Raahen kaupungin ja Varhaiskasvatuksen tiedotteet


FC Raahe Hallitus / 25.8.2020.

Seuran uusimmat

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5