Viikkokatsaus 24.-30.8.2020
Julkaistu: 31.08.2020 00.00

FC Raahen miehet voittivat sunnuntaina Raahessa vierailleen JuNsU_n 1-0 (1-0). Ottelu oli kotijoukkueen osalta vaikea, kun oma peli ei lähtenyt kunnolla käyntiin oikein missään vaiheessa.

- Nihkeää pelaamista, mutta kolme pistettä, valmentaja Ilkka Kontinaho kommentoi.

FC Raahen ainoan maalin teki Ville Majava 14 minuutilla. Toisella jaksolla Aleksi Kylmälä laukoi vaparista tolppaan ja FC Raahen hukkasi pari läpiajoa.

FC Raahen naiset hävisivät sunnuntain vierasottelunsa Merilappi Unitedille 9-0 (3-0). MeLu ratkaisi ottelun tauon molemmin puolin viimeistelmällä 7 maalia pariin kymmeneen minuuttiin.

- Alkuun näytti, että ollaan parempia. Toisella jaksolla kotijoukkue sai pelin rakentelun paremmin ja ei saatu enää tukittua, kuten ensimmäisellä jaksolla, valmentaja Mikko Bergström sanoi.

FC Raahen B-pojat hävisi lauantaina Kajaanin Hakalle 3-0 (3-0). Kakkosen voittava KajHa ratkaisi ottelun nopeasti, kun kaikki maalit syntyivät ensimmäisen vartin aikana.

FC Raahen P06 kesti OLS:n vauhdissa keskiviikkona tunnin ajan. P14-ykkösen ottelu päättyi lopulta OLS 10-5 (4-3) voittoon. FC Raahen maalintekijät olivat Kha Rmah 2, Antti Jyrylä ja Tomi Viitanen. Yhden OLS laittoi omiin.

FC Raahen P08-juniorit hävisivät sunnuntaina P12-ykkösen pelin OLS/Keltaiselle 1-8 (1-4). Raahelaisten ainoan maalin teki Henrik Nissinen. Lauantaina P08 hävisi kakkosen ottelun FC Kemille 1-4 (1-4). Maalin FC Raahelle viimeisteli Patric Ojanlatva.

T11-ikäluokan alueen turnauksessa sunnuntaina Oulussa FC Raahe T09 voittivat OHF/Sinisen 3-0 ja HauPa T10:n 2-0. Paikallisvääntö FC Raahen T10:iä vastaan päättyi 0-0. T10-juniorit tasasivat pisteet myös OHF/Sinisen kanssa 1-1 tuloksella ja hävisivät HauPa T10:lle 2-4.