Viikkokatsaus 21.-27.9.2020
27.9.2020 2:22 Uutiset / Pääsivusto

FC Raahen P05-juniorit nousivat voitolla kakkosen kärkeen.

FC Raahen naiset pelasivat lauantaina hieno avausjakson, mutta toisella jaksolla Ajax marssi 3-7 (3-1) voittoon. FC Raahen kahdesta ensimmäisestä maalista vastasi Pauliina Koivisto ja taukolukemat viimeisteli Silja Mattila.

- Olipa hyvää ja hienoa peliä eka 45min! Kaikki toimi ja meni juuri niinkuin piti. Harmittavasti tässä pelissä noutaja tuli epäselvän huutorankkarin jälkeen. Tuossa on tulevaisuuteen henkisessä kantissa vielä mahdollista kasvaa ja kääntää tuollaiset voitontahdoksi ja energiaksi. Nyt tulipska negatiivisuuden kierre, valmentaja Marko Pyy kommentoi.

P15-junioreiden kakkosessa FC Raahen P05 aiheutti Haukiputaan Pallolle kauden ensimmäisen tappion 3-0 (1-0) voitolla. Lauantaina tekonurmella HauPan verkkoa venyttivät Timi Ahola, Nuutti Hautala ja lisäjalla osunut Zia Heidari. FC Raahen nousi pisteellä HauPan edelle ja kakkosen voitto ratkeaa lauantaina 3.lokakuuta, kun TP-47 vierailee Raahessa.

FC Raahen Pihla Raitanen on valittu T2005-ikäluokan alueleirille, joka pidetään 6.-7.lokakuuta Oulussa. FC Raahen Otto Iivonen oli mukana tiistaina Oulussa järjestetyssä P2005-ikäluokan Pohjois-Suomen ja Pohjanmaan yhteisalueleirillä.


   
Lisää uutisia
FC Raahe
«  Lokakuu   »
Kategoriat