Kotiavauksesta tappio - Junioreiden viikkotiedote 2
Julkaistu: 01.05.2022 19.55

FC Raahen T15-joukkue pelasi ensimmäisen virallisen 11v11-ottelunsa perjantaina tekonurmella. T15 ykkösen ottelussa RoPS vei sarjapisteet napapiirille 0-2 (0-1) voitolla.
- Tosi tasainen hyvä peli. Paras meiltä mitä ollaan pelattu, joukkueen valmentaja Tero Alanen kommentoi.

RoPS iski maalinsa molempien jaksojen lopulla. Avausmaalin vieraat viimeistelivät pari minuuttia ennen taukoa komealla laukauksella vapaapotusta yläkulmaan. Loppuminuutilla vieraat sinetöivät kahden maalin voiton, kun FC Raahe haki tasoitusmaalia.

Raahen kaupungin rakennetun ympäristön lautakunnan puheenjohtaja Niilo Ojala palkitsi joukkueiden parhaina FC Raahesta Aada Lahden ja RoPSista Miia Juupaluoman-

Monen muun FC Raahen juniorijoukkueen osalta kauden aloitushetki lähenee. Ensi viikolla ensimmäisiin otteluihin pääsevät P14-, P13-, T13-, P12- ja P10-juniorit. Edustusjoukkueiden osalta myös miesten ja naisten kaudet käynnistyvät tulevana lauantaina.