FC Raahe hakee päävalmentajaa
FC RaaheJulkaistu: 13.12.2022 11.47

FC Raahe hakee päävalmentajaa

FC Raahe on 800 pelaajan jalkapalloseura, joka tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa eri rooleissa. Toiminnassamme näkyvät arvomme: urheilullisuus, kannustaminen terveellisiin elämäntapoihin, vastuullisuus, kasvatuksellinen ote ja tasa-arvo.

Vahvistamme nyt organisaatiotamme palkkaamalla miesten Nelosessa pelaavalle edustusjoukkueellemme päävalmentajan. Haluamme kehittää joukkueen toimintaa ja varmistaa sen nousujohteisen kehityksen. Valittava päävalmentaja on tässä keskeisessä roolissa. Tehtävä alkaa 1.1.2023 ja kestää vuoden loppuun, optiona vuosi 2024.

Tehtävässä tärkeää on edustusjoukkueen toiminnan arkilaadun varmistaminen. Päätehtävänä on suunnitella ja ohjata kolme harjoituskertaa viikossa ja ottelujen johtaminen. Olosuhteina toimivat vuonna 2010 valmistunut tekonurmi, vuonna 2014 valmistunut harjoitushalli ArinaAreena ja kolme nurmikenttää kesäaikaan.

Etsimme vuorovaikutustaitoista henkilöä, jolla on vahvaa pedagogista osaamista ja hyvä organisointikyky. Edellytämme Palloliiton C-tason valmentajakoulutusta. Palkattava henkilö noudattaa työssään FC Raahen valmennuslinjaa.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.12.2022 klo 16.00 osoitteeseen fcraahe@gmail.com. Liitä mukaan myös ansioluettelosi (CV). Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa valmennuspäällikkö Ari Kylmälä, puh. 040 077 3549.

Lähettämällä hakemuksesi yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen, hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tässä rekrytoinnissa tietosuojaselosteessamme kerrotulla tavalla. Tietosi poistetaan rekrytoinnin päätyttyä.