FC Raahe valittu palloliiton alueellisen kehityksen seurantaan
Julkaistu: 25.04.2017 00.00

FC Raahe valittu palloliiton alueellisen kehityksen seurantaan


FC Raahe on valittu Palloliiton alueellisen kehittymisen seurantaan koskien ikäluokkia U12-U13 (2004-2005- syntyneet). Toiminta alkaa elokuun 2017 alussa ja päättyy heinäkuun 2019 lopussa.

Raahelaisseuran valmennukselle ja pelaajille tämä merkitsee osallistumista syksyllä 2017 ja keväällä 2018 kehityksen seurantaleirille Oulussa ensimmäisen vuoden aikana. Lisäksi Pohjois-Suomen aluevalmennuskeskuksesta saadaan säännöllisesti valmentajia seuran harjoituksiin aluevalmennuspäällikkö Mika Nurmelan johdolla.

Valmennuskeskusten päälliköt käyvät huhtikuun aikana yhdessä seurojen kanssa sekä sisällöt että aikataulut tarkemmin läpi. Palloliiton ohjelman kautta voi avautua myös 2006- ja 2007-ikäluokille FC Raahessa mahdollisuus osallistua kehityksen seurantaan.

Hakemusten pohjalta Pohjois-Suomen alueelta kehittymisen seurantaan on valittu kahdeksan seuraa ja Keski-Suomen alueelta seitsemän seuraa. FC Raahelle pääsy mukaan laadukkaiden seurojen joukkoon on tunnustus seuran, valmennuksen, pelaajien ja taustajoukkojen tekemälle nousujohteiselle työlle.

- Hakemuksia tuli runsaasti, mikä on ilahduttavaa ja kertoo paitsi tarpeesta ennen kaikkea siitä, että seuroilla on vahva halu kehittää omaa toimintaansa pelaajakehityksen ja valmennuksen osalta, Palloliiton pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen kertoo.

Kehittymisen seurantaan 2017-19 valitut seurat:

Pohjois-Suomen valmennuskeskus:

Rovaniemen Palloseura

OLS Oulu

Ajax-Sarkkiranta Kempele

Tornion Pallo – 47

Tervarit Juniorit Oulu

FC Santa Claus Rovaniemi

FC Raahe

Haukiputaan Pallo Oulu

Keski-Suomen valmennuskeskus:

JJK juniorit Jyväskylä

Jippo-juniorit Joensuu

Jyväskylän Komeetat

Pallokissat Kuopio

Palokan Riento Jyväskylä

Seinäjoen Jalkapallokerho Juniorit

Kuopion Palloseura

Seuran uusimmat

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5