Tärkeä vierasvoitto!
Julkaistu: 11.06.2023 22.41

Tärkeä vierasvoitto!

Tällä viikolla oli oikea otteluiden suma. Sunnuntaina sarjakärki PaKa kotona josta hyvän väännön jälkeen kuitenkin jouduttiin kärsimään kauden ensimäinen tappio. Kuusamolaiset vei ottelun 1-3 ja näin lähti täydet 3 pistettä vieraiden matkaan. Meidän maalista vastasi P13 joukkueesta mukana ollut Rasmus Tohu.

Maanantaina matkattiin Ouluun jossa vastassa oli entuudestaan tuttu OLS Pohjoinen. Syöttöpeli saatin toimimaan alusta asti laadukkaana ja nähtiinkin hienoja hyökkäyksiä pitkin ottelua. Ansaittu 1-3 voitto meille ja näin palattiin nopeasti voittojen tielle. Meidän maaleista vastasi Huuko ja P13 peluri Jonne Kellolla (2).

Torstai olikin sitten kunnon reissupäivä kun minibussi starttasi kohti Rovaniemeä ja vastaan asettui Santa Claus Juniorit. Itse peli oli erittäin hankala ja meidän oma peli ei oikein käynnistynyt missään kohtaan. Muutama laadukas murtautuminen kuitenkin saatin aikaiseksi ja tällä kertaa oltiin tehokkaita viimeistelyssä. Meiltä hyvää taistelua ja venymistä niin että saatin kuin saatinkin täydet 3 pistettä kotiin viemisiksi. Lopputulos 1-2 meille ja maalit tehtaili Eikka ja Eelis. Joukkuehenkeä nostateltiin jäämällä Rovaniemelle yöksi ja majoituimme koko joukkueella Hotelli santa sporttiin. Hotelli aamiaisen jälkeen käytiin vielä Ounasvaaran näteissä maisemissa heittelemässä frisbiegolf rata läpi, jonka jälkeen kotimatkalle. Nyt viikon tauko peleistä ja 17.6 jatketaan kun OLS itä saapuu Koivuluodon koti kentälle.

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5