3-4 (2-2)

Maalit
2' #10 Paganus 1-0
3' #10 Paganus 2-0
11' #16 Mesilaakso 2-1
14' #10 Kangastalo H 2-2
45' #9 Lahti 3-2
70' #60 Kulju 3-3
72' #60 Kulju 3-4

Avauskokokoonpano
Sofia Kallela (MV), Helka Heikkinen (C), Emilia Ervasti, Saara Huhtala, Minja Jussila, Kiia Kellola, Aada Lahti, Mira Mustonen, Siiri Paganus, Martta Poukkula, Riina Yliniitty

Vaihdossa: Aino Haapakangas, Silja Kaurala, Henni Keränen, Venla Niskakangas, Helmi Poukkula, Olivia Soikkeli

Lauantaina 17.8 pelattiin kotona, kun sarjan kärkikamppailussa vastaan asettui TP-47 Torniosta.

Ottelusta oli odotettavissa kauden aiempiin peleihin peilaten tasainen kamppailu ja sellainen siitä kyllä tulikin. Ottelun alku näytti meidän kannalta varsin hyvältä, kun Siiri Paganus tykitti pallon verkkoon kaksi kertaa ensimmäisen kolmen minuutin aikana ja tilanne oli 2-0 ennen kuin yleisö oli ehtinyt istua penkkeihin. Maalien syöttäjinä Mira Mustonen ja Helka Heikkinen. Tämän jälkeen TP-47 sai myös peliään käyntiin ja pian kavennusmaali helähtikin taululle. Tästä ei kauaa kulunut ja peli oli jo 2-2 ja näin salama-alku oli kuivunut nopeasti kasaan. Puoliaika pelattiin loppuun tasaisesti ja tilanteita syntyi molemmille maaleilla, mutta lisämaaleja ei saatu aikaan, joten 2-2 numeroista tauolle.

Toiselle puoliajalle tuli sisuuntunut kotijoukkue ja muutaman minuutin pelin jälkeen Siiri taistelee pallon Aada Lahdelle ja kova vasuri pamahtaa 25 metristä häkkiin ja me sitä myötä 3-2 johtoon. Fyysinen ja tasainen kamppailu jatkui läpi koko puoliajan ja Sofia Kallela maalilla joutui venymään muutamaan paraatipelastukseen ja välillä ylärimakin oli Sofian parhaana kaverina. Kun peliä oli jäljellä n. 10 minuuttia, Tornio käynnistää nopean vastahyökkäyksen ja aina niin vaarallinen Saara Kulju tuikkaa numerot 3-3. Tästä ei montaa minuuttia ehdi kulua, kun sama kuvio toistuu ja Kulju pistää Torniolaiset 3-4 johtoon. Tämä jääkin ottelun lopputulokseksi ja näin pisteet matkaa tällä kertaa Tornioon.

Kiitos vastustajalle kehittävästä ja fyysisestä pelistä.

Taistelijan kinttaat
Kiia Kellola. Takuuvarmaa työtä jälleen puolustuksessa ja rohkeita nousuja mukaan hyökkäyksiin.

Kiertopalkinto
Sofia Kallela. Hyviä torjuntoja maalilla ja piti joukkuetta pelissä mukana tärkeillä hetkillä. Pelinavaaminen myös jälleen taattua laadukasta työtä.

Paras pelaaja
Aada Lahti. Kotijoukkueen pelin sielu. Rytmittää peliä keskikentällä älykkäästi ja taitavat harhautukset on ilo yleisön silmille. Jälleen myös hieno maali kuuluisalla vasurilla. Parhaiden pelaajien palkinnot sponsoroi Kauneuspiste Helmi ja ne jakoi FC Raahen valmennuspäällikkö Ari Kylmälä.