Maalit
48' #10 Paganus 1-0
62' #10 Paganus 2-0
67' #9 Lahti 3-0
73' #77 Peltoniemi 3-1

Avauskokokoonpano
Sofia Kallela (MV), Helka Heikkinen (C), Emilia Ervasti, Saara Huhtala, Kiia Kellola, Aada Lahti, Mira Mustonen, Venla Niskakangas, Siiri Paganus, Martta Poukkula, Riina Yliniitty

Vaihdossa: Aino Haapakangas, Minja Jussila, Silja Kaurala, Henni Keränen, Helmi Poukkula, Olivia Soikkeli

Keskiviikkona 31.7 raapaistiin syyskierros käyntiin kotiottelulla ONS/3 yj:tä vastaan.

ONS tippui T18 ykkösestä meidän sarjaan, joten vastustajasta ei juurikaan ollut tietoa, eikä aiempia kohtaamisia ollut. Vastustaja oli liikkeellä varsin nuorella joukkueella, joka oli täynnä taitavia ja näppäriä pelaajia. Pallo liikkui nopeasti ja ONS kierrätti palloa hienosti hyödyntäen koko kentän leveyttä. Peli eteni kuitenkin hienokseltaan meidän hallinnassa ja puolittaisia maalipaikkoja alkoi syntyä ONSin maalille. Sihti oli vielä eka puoliajalla vähän karkeaa ja lukemat näin tiukasti 0-0 tauolle mentäessä.

Toiselle puoliajalle parannettiin vielä hieman omaa aktiivisuutta ja paine ONSin maalilla alkoi kasvaa enemmän ja enemmän. 1-0 maalikin kihahti taululle pian kun aina sähäkkä Siiri Paganus riisti pallon pelinavaus tilanteessa ja pamautti komean laukauksen takaylänurkkaan. Veto toi mieleen vanhan legendan, David Beckhamin, upean potkutekniikan. Vähän aikaa tästä Siiri iskee jälleen, kun pienen painostuksen päätteeksi kova laukaus kilahtaa tolppaan ja kimpoaa siitä sisään, lukemat 2-0. Hetken päästä peli sinetöityy lopullisesti, kun Aada Lahti havannoi hyvin keskialueella maalivahdin olevan hieman vastassa ja pistää kaukaa komean laukauksen riman alle ja 3-0 taululle. Laukaus oli Aadan omasta mielestä "vain roikku". ONS onnistui vielä kaventamaan lopussa 3-1 ja se jäikin pelin lopputulokseksi, joten hyvä voitto heti syyskierroksen alkuun.

Kiitos Ons hyvästä ja reilusta pelistä.

Taistelijan kinttaat
Minja Jussila. Taisteli kuin terrieri laidassa ja toi tarvittavaa fyysisyyttä kentälle hyvällä kamppailulla. Ei anna periksi missään tilanteessa.

Kiertopalkinto
Kiia Kellola. Takuuvarmaa Kiiamaista työtä laitapuolustajana ja monta mahtavaa nousua aina vastustajan boxiin asti. Kiian nousut aiheutti koko pelin ajan hyviä ylivoimatilanteita meille hyökkäykseen.