Aino Haapakangas (MV), Helka Heikkinen (C), Emilia Ervasti, Saara Huhtala, Sofia Kallela, Kiia Kellola, Henni Keränen, Aada Lahti, Venla Niskakangas, Siiri Paganus, Olivia Soikkeli

Vaihdossa: Helmi Alanen, Minja Jussila, Silja Kaurala, Petra Nieminen, Riina Yliniitty
Helmi Alanen ei pelannut ottelussa.

Sunnuntaina pelattiin kotikentällä kevätkierroksen viimeinen peli, kun vastaan asteli Ajax Sarkkiranta Kempeleestä.

Peli lähti käyntiin kotijoukkueen hallinnassa ja pallo liikkui mukavasti kuten tavoitteena olikin. Maalipaikkoja syntyi mukavasti kun Raahen hyökkäykset vyöryivät kohti Ajaxin maalia. Roosa Härkönen piti vierasjoukkuetta pystyssä hyvillä torjunnoilla, mutta joutui lopulta antautumaan kahdesti eka puoliajan aikana. Ensin Aada Lahti pelaa hyvän syötön pystyyn linjan taakse ja Siiri Paganus kirmaa laidasta karkuun. Siirin ratkaisu onkin komea kun pallo pamahtaa n. 20 metristä takaylänurkkaan ja 1-0. Toinen maali syntyy pienen pallonhallinan päätteeksi kun pallo ajautuu lopulta keskelle Henni Keräselle ja Hennin viileä viimeistely varmasti alanurkkaan on taattua laatua. Puoliajalle siis 2-0 johtoasemasta.

Toinen puoliaika alkoi tasaisesti ja Ajax viritteli kiriään, mutta maalipaikat jäi lähinnä vaarallisten kulmapotkujen varaan, jotka olikin hyviä ja niitä oli useita, mutta Aino Haapakangas piti maalinsa puhtaana. Pelin loppua kohti kotijoukkue painoi peliä vimmatusti Ajaxin maalille ja kolmas maali roikkui ilmassa pitkän aikaa. Lopulta peli ratkeaa lopullisesti, kun Siiri sipaisee pallon Aadalle ja upea laukaus vasurilla leijailee takayläpönttöön. Näin loppulukemat 3-0 ja pisteet jää Raaheen.

Kevätkierros pelattu ja jäämme odottelemaan syyskierroksen otteluohjelmaa. Kiitokset Ajaxille ja kaikille muillekin vastustajille hyvistä kevätkierroksen peleistä.

Taistelijan kinttaat
Aada Lahti. Rytmitti keskikentällä peliä mahtavasti ja tehot 1+1. Teki myös puolustussuuntaan ahkerasti töitä läpi pelin.

Kiertopalkinto
Riina Yliniitty. Peli paranee koko ajan ja ensimmäinen maalikin oli jo enemmän kuin lähellä. Hyvää taistelua.

Paras pelaaja
Sofia Kallela. Mahtavaa peliä puolustuksessa. Pelin lukeminen ja sijoittuminen timanttia ja rauhallisuus pallon kanssa auttaa joka tilanteessa (tämän palkinnon jakoi raahelaiset futislegandat Roy Viitanen ja Simo Lindholm). Palkinnon tarjosi Kauneushoitola Balance.

Tilastot

3 - 0

Ajax YJ
(2-0)
15'MaaliPaganus Siiri
15'MaalisyöttöLahti Aada
23'MaaliKeränen Henni
76'MaaliLahti Aada
76'MaalisyöttöPaganus Siiri