Junioreiden viikkokatsaus 28.4. - 5.5.2019
Julkaistu: 05.05.2019 00.00

Viikkokatsaus 28.4. - 5.5.2019

FC Raahen B-junioreista Vertti Kontinaho ja Joonas Hämäläinen pelasivat sunnuntaina AS Moonin mukana III-divisioonan avauskierroksella. Kontinaho pelasi täydet minuutit ja Hämäläinen tuli vaihdosta kentälle 68 minuutilla.

FC Raahen B-nuorten mestaruussarjakausi alkoi torstaina kotiottelulla Tervareita vastaan. Vieraat veivät sarjapisteet mukanaan 1-3 (0-2) voitolla. FC Raahen maalin teki Ramini Adeli.

FC Raahen P04-juniorit aloittivat mestaruusarjakauden HauPan vieraan sunnuntaina. Raahelaiset menettivät kahden maalin johtonsa ja pisteet tasattiin 2-2 (0-1) tuloksella.

P06-ikäluokassa FC Raahen punainen on aloittanut kauden ykkösessä kahdella voitolla. Huhtikuun puolella OLS 06 itä kaatui Oulussa 1-3 (1-1). Lauantaina Raahessa voitto irtosi OLS 06 etelästä 5-3 (2-1) lukemin. FC Raahe valkoisen kausi kakkosessa käynnistyi niukalla 2-3 (1-2) tappiolla Tervareiden valkomustalle.

P07-ikäluokassa punaisen mestaruussarjakausi alkoi selvällä 2-9 (2-4) voitolla OLS Ranska/PSG:stä. Valkoinen menetti viime minuuttien maaleilla tarjolla olleen voiton kakkosessa ja kausi alkoi sunnuntaina 3-3 (0-1) tasapelillä OLS 07 Italia-Belgian vieraana.

P05-junioreissa pelaava Viljami Pyy pääsi FDS-WBA-joukkueen mukana Englantiin pelaamaan Boston United FC:n isännöimään Pilgrim Cupiin. Viljamin kuulumisia turnauksesta myöhemmin lisää.