Viikkokatsaus 13.-19.7.2020
Julkaistu: 20.07.2020 00.00

FC Raahen naiset hakivat lauantaina 1-3 (1-0) vierasvoiton PonPasta. Naisten maaleista vastasivat Pauliina Koivisto, Krista Kyröläinen ja Henna Heinula.

FC Raahen B-pojat kukisti lauantaina kakkosen ottelussa tekonurmella RoPSin 4-2 (2-0). Avausjaksolla maaleista vastasivat Vertti Kontinaho ja Tomi Pajala. Toisella jaksolla RoPS nousi tasoihin, mutta sitten Veeti Routaniemi teki voittomaalin vajaan tunnin pelin jälkeen. Loppunumerot sinetöi Joonas Hämäläinen ottelun lisäajalla.

P15-sarjassa FC Raahen P05 koki sunnuntaina kakkosessa niukan 1-0 (0-0) tappion TP-47:n vieraana Torniossa.

T15-sarjan Pohjoisen liigan turnauksessa Oulussa Merilappi Unitedin YJ-joukkueessa pelasivat FC Raahen Pihla Raitanen ja Isla Hirvonen. MeLu hävisi avausottelunsa 1-2, jossa Hirvonen teki joukkueen ainoan maalin. Toisen ottelunsa MeLu voitti 2-1. Viikolla julkistetulla Pohjoisen T15-helmarijoukkueessa Pihla Raitanen on varasijalla.

P14-sarjan ykkösessä FC Raahe P06 hävisi maanantain kotiottelunsa OLS:lle 2-6 (0-3). FC Raahen maaleista vastasivat Kha Rmah ja Antti Jyrylä.

P13-ikäluokan kakkosessa FC Raahen P07 ei ihan ollut samalla viivalla Kuusamon Pallo-Karhujen kanssa. PaKa piti pisteet Kuusamossa 14-1 (6-1) voitolla. FC Raahen kavennusmaalin teki Tea Hämeenkorpi.

T13-ikäluokan kakkosessa FC Raahe T08 otti kauden avauspisteen 1-1 (0-1) tasapelillä ONS 08:n kanssa. Rina Krasnici teki tasoitusmaalin raahelaisille ottelun viimeisellä minuutilla.

P12-ikäluokan kakkosessa FC Raahe P08 voitti Pattasissa Liki/Pallokarhut valkoisen 4-3 (3-0). Avausjaksolla Jimi Junno teki puhtaan hattutempun. Vieraat nousivat tasoihin toisella jaksolla, Eino Salmelan maali pari minuuttia ennen loppua varmisti raahelaisten voiton. Voiton myötä FC Raahe pelaa jatkosarjassa sijoista 1.-6.