OTP voitti naiset Koivuluodossa
Julkaistu: 22.07.2020 00.00

FC Raahe hävisi keskiviikkona OTP:lle naisten kolmosen pelin 1-3 (1-1). FC Raahe pelasi kotikentällä hyvän ottelun. Vastassa oli useampi pelaaja, jotka ovat pelanneet naisten kakkosta tällä kaudella. FC Raahella oli ottelussa omat paikkansa lisämaalien tekoon, mutta OTP oli ehkä kuitenkin juuri voiton verran parempi tällä kertaa.

- Ihan OK ottelu. Ei jossiteltavaa. Se, joka tekee enemmän maaleja voittaa, valmentaja Marko Pyy sanoi.

FC Raahen tasoitusmaalin avausjakson viimeisellä minuutilla viimeisteli Pihla Raitanen. Toisella jaksolla Raitasella oli mahdollisuus kasvattaa maalisaldoa, mutta läpiajo päättyi maalivahdin torjuntaan. Paikkoja synyti muillekin pelaajille, mutta toisella jaksolla maaleja viimeisteli vain vierasjoukkue.