Alex pelaamassa Euroopan huippuja vastaan Saksassa!
Julkaistu: 08.02.2023 16.35

Alex pelaamassa Euroopan huippuja vastaan Saksassa!

Helmikuun alussa Saksan Herteniin kokoontui 21 joukkuetta ympäri Eurooppaa pelaamaan U11 EuroCup eliittitason herruudesta. Mukana olivat mm. kivenkovat Ajax Amsterdam, ManCity, Juventus, Feyenoord sekä lukuisat Saksan Bundesseurojen joukkueet. Alex edusti neljän muun suomalaisen pelaajan kanssa FDS joukkuetta. Joukkueeseen oli valittu yhteensä 10 pelaajaa ja joukkue täydentyi Englannista tulevilla pelaajilla.

Matkustuspäivän väsymykset karistettiin harjoitusottelulla Ajaxia vastaan. Alkulohkossa vastassa oli ManCity, Meinz05, M'Gladbach, Feyenoord, Bochum sekä Langebochum. Jatkolohkossa FDS sai vielä vastaansa Hoffenheimin sekä 1860 Munchenin joukkueet. Turnauksen loppuottelussa pelasivat Ajax sekä Meinz05, jonka Ajax voitti. FDS onnistui pelaamaan pari tasuria sekä yhden voiton. Euroopan huiput eivät antaneet tämän enempää mahdollisuutta pojille, tällä kertaa.

Alexin tunnelmat turnauksesta olivat tosi posiitiviset. Toki tulos olisi voinut olla parempi, sillä mieluummin pelit voitetaan kuin hävitään, mutta tämä oli niin mahtavaa päästä pelaamaan näitä huippujoukkueita vastaan. Nyt tiedän miten pitää pelata, jos haluaa pärjätä, oli Axun mietteitä. Jännitystä oli ollut kovasti ilmassa ennen pelejä ja oli ainutlaatuista päästä pelaamaan mm. Ajax Amsterdam ja ManCityä vastaan. Turnauksen ilmapiiri ja tunnelma toi lisää fiilistä, sillä katsomot olivat täynnä ja reipas kannustaminen torvien kera oli upeeta.

Tapahtumat turnauksesta kaiken kaikkiaan antoivat mielettömän elämyksen sekä kokemuksen ja varmasti antavat lisäboostia tulevaan.FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5