Pelinohjaajakoulutus 3.5.2023
FC RaaheJulkaistu: 20.04.2023 10.14

Pelinohjaajakoulutus 3.5.2023

Seura järjestää 2011-syntyneille ja sitä vanhemmille pelaajilleen ilmaisen pelinohjaajakoulutuksen 3.5.2022 klo 17.00-19.00 Raahen Hovin kabinetissa. Myös aiemmin pelinohjaajina toimivat voivat osallistua kertaamaan.

Ilmoittautuminen päättyy 2.5.2022, ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

Koulutuksen järjestää FC Raahe ja kouluttajana on Suomen Palloliiton virallinen kouluttaja. Koulutuksen kautta on tavoite saada nuoria mukaan Nappulaliigan pelinohjaajiksi kesäksi 2023. Pelinohjaajana toimimisesta Nappulaliigassa maksetaan tuomaripalkkiota. Nuorimmat pelinohjaajat toimivat ensisijaisesti 3v3 ja 5v5 peleissä ja kokeneemmat 8v8 peleissä.

Pelinohjaajana toimiminen oman lajin parissa antaa uutta näkemystä peliin, kartuttaa esiintymis- ja johtamistaitoja sekä kasvattaa itseluottamusta. Lisäksi pelinohjaajat mahdollistavat Nappulaliigapelien laadukkaan tason.

FC Raahen pelinohjaajat saavat turvallisen ja tsemppaavan ympäristön, valmentajien ja vanhempien kielenkäytössä ja palautteessa pelinohjaajaa kohtaan on nollatoleranssi negatiiviselle ulosannille. Pelinohjaajat saavat opastusta ja palautetta Nappulaliigavastaavilta. Nappulaliigaa pelataan pääasiassa viikonloppuisin ja jokaiselle pelipäivälle asetellaan pelinohjaajat sen mukaan minkä verran ohjaajia tarvitaan ja on käytettävissä. Pelit pyritään jakamaan mahdollisimman tasapuolisesti niin että kaikki saavat saman verran pelejä.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Jani Verkasalo.