29
ELO
19.00
T18 (2008-2006), T18 Kakkonen

FC Raahe Raahe - ONS/4  0 - 1

Raahe, Koivuluoto 2 TN

0-1 tappio ONS/4 vastaan

Ottelun kesto
2 x 40 min

Tulos
0-1 (0-0)

Maalit
62' #7 Edereho 0-1

Avauskokokoonpano
Sofia Kallela (MV), Helka Heikkinen (C), Helmi Alanen, Emilia Ervasti, Saara Huhtala, Kiia Kellola, Aada Lahti, Mira Mustonen, Venla Niskakangas, Siiri Paganus, Riina Yliniitty

Vaihdossa: Aino Haapakangas, Minja Jussila, Silja Kaurala, Henni Keränen, Petra Nieminen, Martta Poukkula
Martta Poukkula ei pelannut ottelussa.

Torstaina 29.8 kohdattiin Koivuluodossa tuttu vastustaja, kun ONS/4 Oulusta saapui vierailulle.

Etukäteen oli odotettavissa tasainen kamppailu ja sellainen siitä lopulta tulikin. Pelin hallinta oli alusta asti kotijoukkueella ja varsinkin ensimmäisen 30 min aikana maalipaikkoja syntyi liukuhihnalta, mutta ONSin maalilla Ines Auer oli kuin muuri ja torjui loistavasti kerta toisensa jälkeen.

Pelin edetessä peli tasoittui hetkittäin ja molempien puolustuslinja hoiteli tilanteet varmasti väljemmille vesille. Raahen maalilla Sofia Kallella sai olla aika rauhassa koko pelin ajan ja väläytteli osaamistaan lähinnä loistavilla avauksilla maalilta. Pelin loppupuolella ONSin Naomi Edereho karkaa kertaalleen läpi ja pääsee viimeistelemään pelin ainoan maalin ja pisteet Ouluun 0-1.

Hyvä peli kotijoukkueelta ei siis tuottanut pisteitä tällä kertaa, mutta tätä se urheilu välillä on. Otetaan opit matkaan ja kiitos ONSille tasaisesta ja jännittävästä pelistä.

Taistelijan kinttaat
Venla Niskakangas. Parantaa koko ajan peliään ja tekee aina töitä joukkueen eteen hyvällä asenteella. Aiheutti nousuillaan lukuisia vaaratilanteita ONSin maalille.

Kiertopalkinto
Mira Mustonen. Itseluottamus kasvaa peli peliltä ja se näkyy otteissa kentällä. Varmaa tekemistä pallon kanssa, hyviä riistoja puolustuksessa ja hienoja 1v1 ohituksia.

Paras pelaaja
Aada Lahti. Aada joutuu kohta rakentamaan itselle isomman palkintovitriinin ja ihan aiheesta. Pelaa huipputasolla pelistä toiseen ja rakenteli jälleen syötöillään maalipaikkoja, sekä laukoi itsekin hanakasti, kuitenkaan puolustamista unohtamatta. Monipuolinen joukkuepelaaja!

Parhaiden pelaajien palkinnot sponsoroi Parturi-Kampaamo Brahe ja ne jakoi Antti Perälä.

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5