Tulos
1-3 (0-1)

Maalit
12' #10 Paganus 0-1
48' #50 Niskakangas 0-2
70' #10 Paganus 0-3
80+1' #10 Mattila 1-3

Avauskokokoonpano
Aino Haapakangas (MV), Helka Heikkinen (C), Emilia Ervasti, Saara Huhtala, Sofia Kallela, Aada Lahti, Mira Mustonen, Venla Niskakangas, Siiri Paganus, Martta Poukkula, Olivia Soikkeli

Vaihdossa: Silja Kaurala, Helmi Poukkula, Riina Yliniitty

Sunnuntaina pelattiin Ylivieskassa syyskierroksen ensimmäinen vieraspeli.

Peli oli alusta asti mukavasti meidän hallussa ja pallo pyöri enimmäkseen FC Ylivieskan puolustusalueella. FC Ylivieskan varmaotteinen ja hyvä maalivahti ehti torjua useamman laukauksen ennen kuin Siiri Paganus onnistui Aada Lahden syötöstä ohittamaan hänet hyvällä laukauksella. Ensimmäisellä puoliajalla ei enempää maaleja nähty ja numerot näin tiukasti 0-1.

Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä ja tilanteita syntyi FC Ylivieskan maalille. Puoliaikaa ehdittiin pelata n. 8 min, kun Sofia Kallela pelaa Siiri Paganukselle hyvän pallon linjan taakse, josta Paganus ohittaa puolustajan ja loistava syöttö takatolpalle hiipineelle Venla Niskakankaalle, joka puttaa pallon häkkiin. 2-0! Pelin loppupuolella Aada Lahti etenee hyvin keskikentällä ja pistää vielä kerran Siiri Paganuksen läpi, joka ei erehdy ja tilanne 3-0. FC Ylivieska saa vielä lisäajalla kulmapotkun, josta hieno kavennusmaali ja näin loppunumerot 1-3.

Kiitos pelistä hyvälle vastustajalle!

Taistelijan kinttaat
Helka Heikkinen. Katkoi mahtavasti vastustajan hyökkäyksiä ja liikkui väleihin pelattavaksi tutulla energialla. Kapteeni johtaa joukkoja esimerkillisellä työmäärällä.

Kiertopalkinto
Siiri Paganus. Tehot 2+1 puhuu puolestaan. Päässyt hirmuiseen iskuun syyskierroksella ja maaleja syntyy liukuhihnalta. Tekee myös pyyteettömästi töitä joukkueen eteen joka pelissä.

Tilastot
FC Ylivieska

1 - 3

(0-1)
12'MaaliPaganus Siiri
12'MaalisyöttöLahti Aada
48'MaaliNiskakangas Venla
48'MaalisyöttöPaganus Siiri
70'MaaliPaganus Siiri
70'MaalisyöttöLahti Aada
81'MaaliMattila Emma