Jalkapallokouluun ilmoittautuminen päättynyt
27.1.2020 22:49 Uutiset / Pääsivusto

Ilmoittautuminen jalkapallokouluun päättynyt

FC Raahe käynnistää vuoden 2020 ilmaiset jalkapallotapahtumat Arina Areenalla ilmaisen jalkapallokoulun muodossa, 2004-2015-syntyneille tytöille ja pojille.Tapahtuman avulla pelaajat ja vanhemmat pääsevät tutustumaan jalkapallon harjoitteluun ja pelaamiseen. Tutustuminen tapahtuu oman ikäluokan ryhmissä ja tarkoitus on järjestää tytöille ja pojille omia ryhmiä. Ilmoittautuminen päättynyt.

Maksuton jalkapallokoulu kokoontuu kaksi kertaa ja niissä pelaajan huoltaja osallistuu harjoituksiin apuohjaajana vastuuvalmentajien apuna. Vanhemmat perehdytetään ohjaamiseen vastuuvalmentajan suunnitteleman harjoituksen aikana.

Tavoitteena on synnyttää jalkapallokoulun avulla sen osallistujista kolme nappulaliigajoukkuetta ikäluokissa 2009-2015 ja yksi Futisliigajoukkue ikäluokissa 2004-2008. Tarkoitus on löytää niille ohjaajatiimit vanhempien joukosta jo olemassa olevien vastuuvalmentajien tueksi.

Uudet pelaajat jatkavat halutessaan harjoittelua jalkapallokoulun jälkeen helmi-huhtikuussa Arina Areenalla ja pelaavat joko matalan kynnyksen joukkueissa tai piirisarjajoukkueissa. Eniten harjoitelleilla on mahdollisuus päästä pelaamaan Palloliiton piirisarjaan kilpajoukkueissa.

Jalkapallokoulu on tarkoitettu niille 2004-2015-syntyneille, jotka ovat aloittelijoita, tauolla tai jotka eivät ole mukana FC Raahen harjoitusryhmissä. Nykyisissä seuran joukkueissa harjoittelevat pelaajat jatkavat osallistumista nykyisissä ryhmissään.

Vanhemmilla ja pelaajilla ei ole velvoitetta jatkaa mukana toiminnassa jalkapallokoulun jälkeen, sillä jalkapallokoulu on ilmainen tutustumistapahtuma. Kiinnostuneilla huoltajilla on mahdollisuus tutustua ja osallistua seuran kustantamana Suomen Jalkapalloliiton D-valmentajakoulutuksiin, jotka järjestetään helmi-huhtikuun aikana.

2004-2015-ikäluokan jalkapallokoulu järjestetään kaksi kertaa. Ajankohdat ovat lauantaisin 15. helmikuuta klo 9.30-11.00 ja 22. helmikuuta klo 9.30-11.00 Arina Areenalla. Ilmoittautuminen hallilla klo 9.30.

Ilmoittautuminen tämän lomakkeen kautta.

Jalkapallokoulun vastuuhenkilönä toimii Jani Verkasalo puh. 0503143757.


   
Lisää uutisia
FC Raahe
Kategoriat