Junioreiden viikkotiedote 7
Julkaistu: 05.06.2022 22.56

T15-juniorit kohtasivat sunnuntain ykkösen ottelussa Merilappi Unitedin Kemissä ja kotijoukkue oli vahvempi vieden voiton 12-0 (3-0).

P14-juniorit jatkoivat sunnuntaina tappiotonta sarjaa kakkosessa, kun PonPa/09 kaatui Muhoksella 1-4 (1-1). Maaleja tekivät Aapo Palviainen, Niklas Pussila, Matvei Novikov ja Fong Mehtälä.

T13-kakkosessa FC Raahe punainen hävisi sunnuntaina HauPa/Vihreälle 1-3 (1-2). FC Raahen ainokaisen teki Meriina Karekivi. FC Raahella oli toisella jaksolla useampi paikka tasoittaa peli, mutta lopulta HauPa iski kolmannen maalinsa ottelun viimeisellä minuutilla.

P12-kakkosessa FC Raahe voitti sunnuntaina Raahessa vierailleen LAFK-KKP/keltaisen 5-0 (2-0). Kaksi maalia tekivät Jonne Kellola ja Aaro Lahti. Yhden viimeisteli Kaius Honkala.

T11-juniorit pelasivat ensimmäiset aluesarjan ottelunsa sunnuntaina Heinäpään hallissa. Tason 1 turnauksessa FC SCJ/punaiselle FC Raahe hävisi 0-2, ONS/Mustalle 0-13 ja HauPalle 0-1.

P10-juniorit turnasivat tasolla 2 sunnuntaina Rovaniemellä. FC Raahe voitti TP-47:n 9-0 ja OLS/Etelän 2-0. OsPalle FC Raahe hävisi 1-3.