Julkaistu: 11.12.2022 18.29

Katsaus taakse ja suunta eteenpäin

Arvoisa pelaaja, seuratoimija, vanhempi

Takana on jälleen hieno jalkapallovuosi, jota kelpaa muistella vuoden vaihtuessa. Menestystä niitettiin niin joukkue- kuin yksilötasolla sekä koettiin onnistumisia laajalla rintamalla. Kiinnostus jalkapalloharrastusta kohtaan jatkui myös vahvana. Nämä kaikki ovat mielestäni osoitusta hyvin ja laadukkaasti tehdystä työstä.

Tuleva vuosi näyttää myös lupaavalta ja onhan kyseessä vieläpä seuramme juhlavuosi. FC Raahe on kehittynyt upeaksi jalkapalloseuraksi ja täyttää pyöreät 30-vuotta. Pelkkää ilotulittelua tuleva ei kuitenkaan ole, haasteitakin meillä on taklattavana: edustusjoukkueiden tilanne huolettaa, harjoitusolosuhteissa on kehitettävää ja joukkueiden toimihenkilövahvuuksissa on suurta hajontaa.

FC Raahen hallitus nyky kokoonpanossaan aloitti työskentelyn 7.12. ja yrittää osaltaan ratkaista näitä haasteita ja kehittää toimintaa. Seuratason tehtäviä ja vastuita on ilokseni saatu jaettua yhä useammille harteille. Haasteet kuitenkaan harvoin ratkeavat pelkästään kokouspöydissä eikä kehitystä tapahdu ilman aktiivista vuoropuhelua. Kannustankin rohkeasti lähtemään seuran tai joukkueesi toimintaan mukaan juuri sellaisella panoksella kuin se on sinulle mahdollista. Seuran tarkoitus ei ole tarjota harrastusmahdollisuuksia ja onnistumisen tunteita ainoastaan pelaajille vaan myös taustajoukoille!

"Seura olemme me kaikki ja se voi juuri niin hyvin, kuin me kaikki mukana olevat haluamme sen voivan" -FC Raahe valmentaja, Roy Viitanen

Tähän Roipan lausahdukseen on helppo yhtyä. Kiitos siis juuri sinulle kuluneesta vuodesta ja panoksestasi, oli kyseessä sitten treeneihin ilmoittautuminen, joukkueen tai seuran valmennus- tai muu toimihenkilörooli. Ihan kaikki näiden pienten ja isojen mutta tärkeiden asioiden väliltä.

Kauden 2022-2023 hallituksen kokoonpanon ja muut vastuujaot löydät seuramme sivuilta:

https://www.fcraahe.fi/uutiset/132274/seuran-halli...

Mukavaa joulun odotusta toivotellen,

Henri Sassali

FC Raahe ry. puheenjohtaja

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5