Ajax Sarkkiranta vei pisteet mukanaan Kempeleeseen luvuin 1-6

1-6 (0-4)

Maalit
9' #2 Eriksson 0-1
20' #22 Syrjä 0-2
26' #24 Juntunen 0-3
39' #22 Syrjä 0-4
41' #24 Juntunen 0-5
47' #9 Lahti 1-5
52' #47 Pasma 1-6

Avauskokokoonpano
Aino Haapakangas (MV), Helka Heikkinen (C), Emilia Ervasti, Saara Huhtala, Minja Jussila, Sofia Kallela, Silja Kaurala, Kiia Kellola, Aada Lahti, Mira Mustonen, Siiri Paganus,

Vaihdossa: Helmi Alanen, Henni Keränen, Venla Niskakangas, Martta Poukkula, Olivia Soikkeli
Martta Poukkula ei pelannut ottelussa.

Sunnuntaina pelattiin jälleen Koivuluodossa ja vastassa tuttu Ajax Sarkkiranta.

Sarjan ennakkosuosikki ja nousua ykköseen tavoitteleva Ajax oli odotetun kova ja painoi herhiläisenä päälle alkuminuuteista asti. Meilläkin oli 1.puoliajalla omat paikkamme, mutta Ajax viimeisteli tylysti ja varmasti maalipaikoista neljä osumaa ja tauolle mentäessä numerot oli 0-4 vierasjoukkueelle.

Toisella puoliajalla saatiin paremmin pelistä kiinni ja tämä 40 minuuttinen olikin aika tasaista kamppailua. Meidänkin maalitili aukesi lopulta hienolla maalilla, kun Siiri Paganus pelaa syötön keskelle liikkuneelle Aada Lahdelle ja varma viimeistely vasempaan alanurkkaan. Tilannetta edelsi Sofia Kallelan hieno pallon riisto ja nopea syöttö linjan taakse vauhtiin Siirille. Ajax onnistui toisella puoliajalla tekemään kaksi lisäosumaa, joten loppunumerot 1-6. Kiitos Ajaxille kovasta kamppailusta.

Paras pelaaja
Aada Lahti. Takuuvarmaa Aadamaista työtä keskikentällä ja hieno maalikin vielä päälle. 1v1 tilanteiden mestari.

Taistelijan kinttaat
Mira Mustonen. Varmaa peliä keskikentällä ja topparina läpi pelin. Katkoi useita hyökkäyksiä ja avasi peliä alakerrasta hyvillä syötöillä.