Viikkokatsaus 8.-14.6.2020
Julkaistu: 14.06.2020 00.00

FC Raahen viikkokatsaus kattaa viikoittain seuran alueen sarjoja pelaavien joukkueiden tuloksia ja välillä kommenttejakin. Mukana ovat niin edustusjoukkueet kuin juniorijoukkueetkin.

FC Raahen naisten edustus aloitti kauden sunnuntaina kolmosen kotiottelulla. Hyvän avausjakson aikana joukkue loi useamman maalipaikan, mutta vain HauPa/2 onnistui kertaalleen maalinteossa.

Toisen jakson alussa Ella Hummasti tasoitti ottelun. HauPa kuittasi tasoituksen ottelun voittomaalilla hetkeä myöhemmin. HauPa/2 karkasi toisen jakson loppupuolella kun verkko soi kolme kertaa nopeaa tahtiin.

- Peli oli paljon parempaa kuin numerot näyttävät. Osasivat toki toisella jaksolla murtaa meidän puolustuslinjaa avausjaksoa paremmin, valmentaja Marko Pyy kommentoi.

Miesten edustusjoukkue avasi kauden myös sunnuntaina ja FC Raahe haki voiton Oulun Reippaalta 0-1 (0-0) tuloksella. Ottelun ainoan maalin laukoin toisella jaksolla Timi Knuutinen.

- Timi pääsi laukomaan paluupalloon ja laukoi kovan laukauksen ylähirren kautta maaliin, valmentaja Ilkka Kontinaho kertoi.

FC Raahella olisi ollut muitakin paikkoja maalien tekoon, mutta onnistumiset jäivät yhteen.

- Peli oli meidän hallussa. Pelaamattomuus näkyi ja ei oikein saatu ratkaisevia syöttöjä onnistumaan. Ne karkasivat monesti pitkäksi, Kontinaho sanoi.

P15-junioreiden kakkosessa FC Raahe kukisti sunnuntaina Raahessa vierailleen ToJK:n 5-1 (1-1). Voittoa oli alustamassa hattutempun tehnyt Matias Liikanen. Muista maaleista vastasivat Viljami Pyy ja Otto Iivonen.

P14-junioreiden ykkösessä lauantaina HauPa oli kentällä askeleen raahelaisia edellä ja otti selvän 2-7 (1-4) voiton. FC Raahelle viimesteli Kha Rmah ja toinen maali merkittiin HauPan omaksi maaliksi.

T13-kakkosessa FC Raahe avasi kauden 5-1 (3-0) tappiolla HauPan T08-09-joukkueelle. FC Raahen maalin teki Mira Mustonen.

P13-junioreiden kakkosessa FC Raahen maalitili jäi sunnuntaina vielä avaamatta, kun OTP piti pisteet Oulussa 3-0 (1-0) voitolla.

P12-sarjassa ensimmäisenä FC Raahen joukkueista kauden pääsi avaamaan ikäluokan ykköstä pelaava joukkue. LiKi Pallokarhut/Musta haki tiistaina 1-4(1-3) voiton Pattasten nurmelta. Konsta Kippola teki FC Raahen maalin ensimmäisen jakson puolivälissä.

P12-sarjan kakkosessa FC Raahe päätti seuran joukkueiden otteluviikon kohtaamalla Ajax T08-09:n. Ottelu päättyi FC Raahen 2-1 (0-0) voittoon ja maalit tekivät Patric Ojanlatva ja Aapo Palviainen.

T11-sarjassa FC Raahen T09 pelasi lauantaina aluesarjan turnausta Oulussa. Tytöt hävisivät HauPa/T08-09 vihreälle 3-1 ja OHF/T09 valkoiselle 4-2. HauPa/T10:n kanssa ottelu päättyi tasan 2-2.