Ykkösessä  hattutemppu Seikkalalle
Julkaistu: 22.10.2020 00.00

Ykkösessä hattutemppu Seikkalalle

FC Raahen Nappulaliigasta jalkapallouran aloittanut Hannes Seikkala viimeisteli keskiviikkona hattutempun Ykkösessä AC Kajaanille. Suomen korkeimmalla tasolla 24 kautta pelannut Myllykosken Pallo lähti Kajaanista Kouvolan kotimatkalle 10-2 tappio niskassa.

Ottelun alussa 23. minuutilla Seikkala siirsi kajaanilaiset 2-1 johtoon ja 29 minuutin kohdalla hyökkääjä viimeisteli voittomaaliksi jääneen 3-1 johtomaalin. Ottelun loppuminuuteilla raahelaispelaaja sinetöi loppulukemiksi 10-2.

Seikkala aloitti jalkapallouran 4-vuotiaana FC Raahen Nappulaliigasta ja siirtyi 14-vuotiaana pariksi vuodeksi Oulun Tervareihin ja yhdeksi kaudeksi OLSin B-junnuihin pelaamaan SM-sarjaa. Ura jatkui AC Oulun A-junnujen kautta AC Oulun edustusjoukkueeseen ja siellä pari kautta, jonka jälkeen OLSin joukkueeseen Kakkoseen ja sieltä AC Kajaaniin Ykköseen.