Junioritulokset 10.-16.5.2021
Julkaistu: 16.05.2021 00.00

Viikon junioriotteluiden saldoksi jäi kaksi tasapeliä. Muissa otteluissa voitot valuivat vastustajille.

P17 kakkosessa FC Raahe tasasi sunnuntaina pisteet 1-1 (1-0) tuloksella OLS Keltaisen kanssa. Tasapeliin jäi hieman kitkerä maku, kun FC Raahe loi monta hyvää paikkaa, mutta Miro Salmelan maali jäi kotijoukkueen ainoaksi onnistumiseksi. OLS:n kavennus tuli vieraiden ainoasta paikasta.

Torstaina P17 hävisi Muhoksella vahvemmalle PonPalle 5-1 (4-0). Raahelaisten kavennusmaalin pari minuuttia ennen loppua Miro Salmela.

P15 kakkosessa FC Raahen 3-3 (3-1) tasapeli OLS Pohjoisen kanssa maistui hieman paremmalta, kun Hannes Syrjäpalo tasoitti ottelun ajassa 80+3. Avausjakson kavennusmaali oli oululaisten oma maali ja toisella jaksolla maalin päähän raahelaiset nosti Arttu Trifonov.

P14 kakkosessa FC Raahe hävisi molemmat ottelunsa. Vuotta vanhempien sarjassa pelaava joukkue hävisi torstaina OLS Idälle 1-3 (1-3). FC Raahen maalin teki Patric Ojanlatva. Lauantaina Raahesta pisteet haki OPS 0-4 (0-3) voitolla.

Sunnuntaina FC Raahe valkoinen hävisi T13 kakkosessa OHF turkoosille Oulussa 10-1 (4-0). Kavennusmaalista toisella jaksolla vastasi Maria Kilpelänaho.

P12 kakkosessa FC Raahe matkasi sunnuntaina SuPS:n vieraaksi. Pisteet jäivät Suomussalmelle 2-1 (0-0) tuloksella. Ottelun lopussa syntyneen kavennusmaalin viimeisteli Mikael Karjalainen.