FC Raahe hakee Tutor-valmentajaa
Julkaistu: 14.12.2021 00.00

FC Raahe hakee Tutor-valmentajaa


FC Raahe on Pohjois-Suomen neljänneksi suurin jalkapalloseura. Haluamme kehittää organisaatiotamme palkkaamalla seuraan Tutor-valmentajan tammikuusta 2022 alkaen vuoden loppuun. Optiona vuosi 2023. Huomioimme sekä koko- että puolipäiväiset hakijat.

Etsimme vuorovaikutustaitoista henkilöä, jolla on vahvaa pedagogista osaamista ja hyvä organisointikyky. Edellytämme hakijoilta kokemusta lasten ja nuorten jalkapallon valmennuksesta sekä vähintään UEFA C-tason valmentajakoulutusta. Palkattava henkilö noudattaa työssään FC Raahen valmennuslinjaa.

Tavoitteena on FC Raahen valmennustoiminnan laadun ja pelaajamäärän nousujohteisen kehityksen varmistaminen.

FC Raahen Tutor-valmentajan päätehtäviä ovat:

Seuran alle 10-vuotiaiden joukkueiden toiminnassa arkilaadun varmistaminen.

Seuran valmennuslinjan jalkauttaminen sekä valmentajien kenttäsparraus

Seuran valmennuskoulutuksen tarpeiden tunnistus

Tutorvalmentajalta valmentajat saavat tukea ja apua joukkueen harjoituksiin. Tutorin tavoitteena on luoda valmentajille tarvittavat työvälineet ja taidot ja innostaa heitä jatkamaan valmentamista pitkäjänteisesti.
Tutor-toiminnan avulla halutaan taata kaikille lapsille innostava harrastusympäristö ja osaava valmentaja.

Kohderyhmänä ovat alle 10-vuotiaiden, (2013-syntyneet) lasten valmentajat siis 5v5/4v4-ikäluokat. Tutor-toiminnan kautta valmentajat saavat lisää tietoa ja motivoituvat harjoitteluun. Näin myös lapset saavat harjoittelusta enemmän irti.

Seura on kouluttanut valmentajia määrätietoisesti. Kasvun takana on nykyiset 90 valmentajaa, joista 2004-2012-syntyneiden pelaajien vastuuvalmentajat on koulutettu C-tasolle. Palloliitto palkitsi FC Raahen vuoden 2017 Pohjois-Suomen kouluttajaseurana.

Olosuhteina toimivat tekonurmi, harjoitushalli ja kolme luonnonnurmikenttää kesäaikaan. Seura osallistuu Palloliiton laatujärjestelmätyöhön ja se saavutti Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-statuksen toukokuussa 2018.

Pyydämme lähettämään hakemukset 28.12.2021 klo 16.00 mennessä fcraahe@gmail.com. Vapaamuotoisen hakemukseen liitetään CV, palkkatoivomus ja sopiva aloitusajankohta vuonna 2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Raimo Seikkala arkipäivisin klo 17-19 puh 0407480311.