Julkaistu: 25.06.2017 00.00

Pekanpäivillä kaksi TU16- jalkapallomaaottelua su 2.7.

Raahen Pekanpäivien ohjelmatarjonta laajenee, kun tapahtuman aikana pelataan kaksi jalkapallomaaottelua 2001-syntyneiden tyttöjen joukkueilla. FC Raahe, Suomen Palloliitto ja Raahen kaupunki järjestävät yhdessä avoimen PM- turnauksen kiihkeimmän maaottelun Suomi-Ruotsi.

Alkulohkossa järjestetään Raahen Koivuluodossa kaksi maaottelua Pekan päivä - viikonloppuna. Sunnuntaina 2.heinäkuuta pelataan Koivuluodossa kello 14 Islanti - Ranska ja kello 18.30 Suomi - Ruotsi. Raahen otteluihin on vapaa pääsy. Muina PM-turnauksen ottelupaikkakuntina toimivat Kemi, Kempele, Oulu ja Pudasjärvi.

Avoimeen PM-turnaukseen osallistuu kahdeksan maata, jotka on sijoitettu kahteen alkulohkoon. Suomen lohkossa pelaavat Islanti, Ranska sekä Ruotsi ja toisen alkulohkon muodostavat puolestaan Hollanti, Norja, Saksa ja Tanska.

- Tämä tyttöjen PM-turnauksen pelaaminen pohjoisessa kertoo, että pohjoissuomalaiset seurat ovat osoittaneet kyntensä onnistuneiden maaottelutapahtumien järjestämisessä. Myös seurojen kiinnostus on ilahduttavasti kasvanut eikä kaikille halukkaille enää edes riitä isännöitävää, Pohjois-Suomen piirin puheenjohtaja Petteri Haapala toteaa

Seuran uusimmat

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5